T. István hozzászólása (Szorul a hurok – hamarosan meglesz az indok Gyurcsány és Bajnai letartóztatására?)

ConspiracyÖsszeesküvés-elmélet! Egy sűrűn megjelenő fogalom, amelyet manapság sokan hangoztatnak olyan esetekben, ami elképzelhetetlen víziókat vetít elő. Pedig, ha jól belegondolunk, ezzel az egyetlen kifejezéssel lényegében mindent el lehet intézni és el lehet fedni.

Az elmúlt években számos összeesküvés-elmélet látott napvilágot, például az is, hogy az Egyesült Államokban internálótáborok tucatjait építették föl, hogy majd egy későbbi „esemény” alkalmával megtöltsék azokat „lakókkal”. Nos, a táborok állnak, erre bizonyítékok vannak, és hogy kik és miért építették ezeket, arról csak logikusan gondolkodni lehet, bár nem nehéz kikövetkeztetni, milyen céllal is létesítették őket.

De térjünk vissza a hazai helyzetre, amikor is meglehetősen zűr-zavaros állapotok kezdenek eluralkodni a belpolitikában.

Nincsenek munkahelyek, emberek milliói nyomorban élnek, családok ezrei tengődnek nyomorban, százezrek várják kilakoltatásukat és így életük végét, elveszítve mindent, amit két kezük munkájának eredményeként megteremtettek.  Akik még valamelyest tartani tudják magukat, helyzetüket végképp kilátástalannak látják, miközben hamarosan Hazánkban, egy olyan országban tartja soron következő ülését a Zsidó Világkongresszus, ahol éppen a cionisták és a szélsőséges zsidók álláspontja szerint is olyan nagyfokú az antiszemitizmus és a rasszizmus, ami már komoly veszélyt jelent a „demokratikus”  (értsd: a cionista) hatalmi elit és annak követőinek számára. Ez a valóság és a jelen.

Mind eközben Magyarországon a cionista világhatalom elvárásának megfelelően, valamint az éppen regnáló hatalom érdekei szerint a cionisták tulajdonában lévő elektronikus és írott média úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne és a magyar polgárok számára az lenne a legfontosabb, hogy éppen milyen testápoló krémmel kenegessék elgyötört testüket.

A média hazugságáradata az egeket verdesi, a megjelenő hírek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. A kormány a cionista elvárásoknak megfelelően igyekszik működni, fittyet hány a mélyszegénységben tengődő magyarságra és olyan propaganda áradatot terjeszt, amelynek semmi köze a magyar valósághoz.

Kipattant a Portik-Laborc ügy – nem mintha korábban nem tudhattunk volna arról, hogy Laborc Sándor egykori NBH vezető nem a KGB moszkvai főiskoláján végzett volna a nyolcvanas években és emígyen rendelkeznie kellett volt KGB-s kapcsolatokkal. Mindenesetre ez akkor, Gyurcsányék idejében nem volt nemzetbiztonsági probléma. Szilvásynak, aki akkor a titokminiszter volt, meg pláne nem. Simám átment az átvilágításon, majd azt tehetett, amit csak akart.

És most jön az összeesküvés-elmélet, innentől kéretik fokozottabban figyelni!

A cionista Zsidó Világkongresszus tehát éppen itt és éppen ilyen körülmények között tartja összejövetelét (egyébként évtizedek óta először Jeruzsálemen kívül, ami több mint jelzésértékű) egy általa antiszemitának és rasszistának stigmatizált országban. Orbán szinte repked, hogy jófiú módjára eleget tegyen a világ urai elvárásainak. Mindent betiltat, ami a legkisebb mértékben zavarhatná a „melegszívűek” összejövetelét. Úgy gondolja, hogy ő majd megmondja és megérteti ellenségeinkkel, tervezett felszólalásában (mert hogy meghívták és azt örömmel el is fogadta), hogy Hazánk egyáltalán nem az, aminek látszik éppen ellenkezőleg (egyébként tényleg nem az, de, ha így haladunk törvényszerűen azzá válik). Teszi ezt azért, hogy megfeleljen és hatalomban maradhasson. Vagyis benyal, tesz még egy megfelelési kísérletet annak az árán is, ha éppen magyar hazafiakat kell majd vasra veretnie. Emlékezzünk: 2006-ban október 23-án viszont semmit sem tett, hiszen szalonképes akart maradni. Jelszó: Mindent a hatalomért! (No meg a haveri klánért, hiszen csak így maradhat erős akkor, ha kiütik a nyeregből.)

A cionista világhatalom a megszállás teljes érvényesülésének érdekében azonban jobb fiút szeretne Magyargyarmat élére. A cionbolsi „srácok” kicsit könnyebben kezelhetőek, hiszen ők nem kérdeznek, nem akadékoskodnak még annyit sem, mint Viktor, tehát velük minden simábban mehetne. Igen ám, csak itt van az a fránya támogatottság, ami nehezen kerülhető meg. Orbánék a közvélemény-kutatás (egyébként erősen kozmetikázott adatai szerint) három év után is, még mindig topon vannak, ami ugye nehezíti a háttérhatalom helyzetét. Nagyon szeretnék ám ők, ha visszatérnének a régi, szép szociálliberális-cionbolsevik idők, és végre minden rendben zajlana Magyargyarmaton. A 2014-es választások nem sok eséllyel kecsegtetik a korábbi kollaboráns bandát, de mégis valahogy fel kell oldani az ellentétet a közvélemény-kutatási adatok körül. Valamit ki kell találni azért, hogy át lehessen passzolni a hatalmat a Gyurcsány-Bajnai által fémjelzett politikai-gazdasági maffia részére, mert ez a követelmény, ha Orbán nem úgy táncol, ahogy a világ hazánkban hamarosan tanácskozó cionista urai azt elvárják tőle. Csöbörből vödörbe. Íme, a végeredmény nekünk magyarok számára. Persze ez senkit sem érdekel, de legfőképpen nem a háttérhatalom cionista erőit. Egy a lényeg, nemzeti, konzervatív (vagyis az ő olvasatukban fasiszta) erő még véletlenül se kerülhessen az ország vezetésének a közelségébe se.

A megoldás egyszerű. A forgatókönyv megíródott: mártírt kell csinálni Gyurcsány-Bajnaiból, akkor már lesz alap a közvélemény-kutatások kozmetikázására. A választási csalás megvalósítása meg már úgyis rutinból megy, ebbe egyszer már maga Viktor is majdnem belerokkant, de el kellett viselnie. Emlékezzünk 2002-re, amikor is Pintér volt a belügyminiszter, akárcsak most, aki felügyelte a választások szabályszerű lebonyolítását. Ne legyenek kétségeink, 2014-ben is felügyelni fogja.

Képzeljük csak el, hogy a Portik-Laborc ügy kapcsán odáig göngyölítik a szálakat, hogy az Orbánt megelőző két miniszterelnök lesz felelős a titkosszolgálatok és az alvilág összefonódásából kibogozható bűncselekmények egész soráért (ami egyébként egyáltalán nem elképzelhetetlen), ami miatt e két jómadarat letartóztatják.

És itt jön majd be a cionista média (ami lefedi az egész országot), mely tisztára mossa majd a két hazaárulót, mártírt csinál belőlük és pártjaik népszerűségét az egekbe repíti, majd a szintén a cionisták által vezetett közvélemény-kutató cégek jóvoltából ezen pártok népszerűsége elképzelhetetlen magasságokba szökken. Ettől a pillanattól már senki sem vonhatja kétségbe a választások tisztaságát és az elért eredmények jogosságát. Kuss!!!

Persze kedves Olvasó, ilyen még véletlenül sem fordulhat elő, hiszen ez csupán csak egy összeesküvés-elmélet, egy fikció, egy lázálom, vagy éppen az, aminek Ön akarja…

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő

About these ads

div { margin-top: 1em; }
]]>

Article source: http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/05/01/szorul-a-hurok-hamarosan-meglesz-az-indok-gyurcsany-es-bajnai-letartoztatasara/#comment-26405