Balogh József “Szabikája” is trafikot kapott

Balogh JózsefFülöpházán Liptai Szabolcs Richárd nyerte a dohánykoncessziós pályázatot - derítette ki a Hír24. Balogh József vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy a vele élő egyik gyermekét éppen Liptai Szabolcsnak hívják.

Balogh József volt kisgazda, most fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármestere napi témát szolgáltat a vezető hírekhez. Élettársa ugyanis jelenleg kórházban fekszik, úgy tudni, koponyaalapi töréssel. Az asszony azt mondta, Balogh ütötte meg, de a képviselő szerint a család komondor kutyája lökte fel a nőt.



A komondor-történetet Balogh József éppen „Szabikától” hallotta - legalábbis ezt mesélte a hírportálnak a polgármester egy vele készített interjúban, amit azóta töröltek a honlapról. Mint mondta, a harmincegy éves Szabika, „közös gyerekünk. Illetve örökbefogadott. Velünk él.”

Balogh volt felesége az RTL Klubnak beszélt arról, hogy férje 25 éven át folyamatosan verte, volt, hogy konyhakéssel ment neki, volt, hogy zsírkeverő kanállal ütlegelte, míg máskor a gázpörkölőt fordította felé. Balogh volt felesége szerint az élettársat biztosan nem a kutya lökte fel.

hir24.hu - alfahir.hu

Ez a bejegyzés közzétéve Egyéb kategória. A következő témákban: permalink.