A Jobbik és az Otthonvédelmi Tanács várja a hitelkárosultakat

A május 1-jén a Hajógyári-szigeten rendezett Nemzeti Majálison az Otthonvédelmi Tanács és a Jobbik együtt várják a hitelkárosultakat.

A május 1-jén a Hajógyári-szigeten rendezett Nemzeti Majálison a devizahitel-károsultakat védő civil szerveződéseket tömörítő Otthonvédelmi Tanács és a Jobbik együtt várják a hitelkárosultakat, hogy ügyüket előremozdítsuk – írja Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese kedd délutáni közleményében.

Az említett otthonvédelmi szerveződés páratlan összefogása példát mutat a teljes magyar politikumnak, hiszen keretein belül foglalkoznak a lakásukat, a gépjárművüket veszélyben érző hitelesekkel, de a végrehajtók és a közműcégek áldozataival is. Így május 1-jén bármely problémával kapcsolatban szakvéleményüket és érdemi segítségüket lehet kérni.

Ugyanitt, az otthonmentő sátorban konzultációt folytatunk a Jobbik hitelkárosultakat védő programjáról is, bebizonyítva, hogy létezik valódi népképviselet, valamint hogy minden civil vélemény bejuttatható a Parlament falain belülre is.

alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/a_jobbik_es_az_otthonvedelmi_tanacs_varja_a_hitelkarosultakat

Kategoriák: Egyéb kategória. Cimke . Könyvjelzők: permalink.