A fideszes polgármester nem emlékszik az élettársa megverésére

Balogh József nem emlékszik az eseményre, szerinte az is megtörténhetett, hogy élettársa átesett a földön fekvő vak komondoron. A nőt a szájsebészetre szállították.

A kecskeméti izsáki úti kórház szájsebészetén kezelik a püspökházi polgármester, Balogh József élettársát. A nőt vasárnap este vitték be, a fül-orr-gégészetről átszállították a szájsebészetre, ahol ma dél körül még vizsgálták. Balogh az Indexnek azt mondta: nem emlékszik arra, hogy megverte volna élettársát.

Balogh kilenc éve él együtt mostani élettársával, akiért otthagyta korábbi feleségét. Balogh volt felesége azt mondta, hogy nagyrészt a fideszes képviselő agresszivitása miatt váltak el. Korábban őt is többször megverte, több csontját eltörte, de a kórházban nem mondhatta el, hogy mi történt.

A nőnek azt kellett hazudnia, hogy leesett a vetőgépről, mert Balogh mondta, hogy különben megöli – írja a 444.hu. Egy zalai orvoshoz mentek, nem a helyi kórházba, a volt feleség pedig nem tudta elmondani az igazat.

A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője elmondta, a kecskeméti rendőrség vasárnap nyomozást rendelt el súlyos testi sértés gyanúja miatt, viszont az ügy már átkerült a Központi Nyomozó Főügyészséghez, mert az egyik félnek mentelmi joga van. 

Balogh képviselő szombaton a nevelt fiának az esküvőjén volt Solton, majd miután hazatértek élettársával Fülöpházi otthonukba, akkor fajult tettlegességig a vita közöttük. Balogh vasárnap reggel a Helyi Termék Ünnepen vett részt a településen, ahol együtt szerepelt Till Atillával, a TV2 műsorvezetőjével, valamint Kocsis Tiborral, aki 2011-ben megnyerte az X-Faktor döntőjét. Ez idő alatt látogatta meg fia az édesanyját és látván a sérüléseit hívta ki a körzeti orvost.

Csak arra emlékszik, hogy lefeküdt

Az eseményt, amire nem emlékszik, több napos éjszakázás előzte meg, nyilatkozta az Indexnek Balogh József. Egy falunapra és termékbemutatóra készültek napokig. A kérdéses éjszakán 3-4 pálinkát és jelentős mennyiségű bort is elfogyasztott az élettársa fiának az esküvőjén.

Balogh az Indexnek azt mondta, hajnali 4-5 körül értek haza a családdal, amikor bejelentette, hogy lefekszik aludni, mert a reggeli falunapot meg kell nyitnia, ezért pihenésre van szüksége. Állítása szerint arra még emlékszik, hogy befeküdt az ágyba, élettársa pedig bevitte neki a telefont. Az Index kérdésére, hogy onnantól filmszakadás volt-e, azt válaszolta: „Ja.”

Balogh reggel még megnyitotta „a falunapot, ahogy kell, és ott hallotta a fiától, mit állít az élettársa.” A fideszes politikus hangsúlyozta: nem emlékszik az eseményre, szerinte az is megtörténhetett, hogy a nő átesett a földön fekvő vak komondoron. Balogh József mindenesetre furcsállja az ügyet, az Indexnek azt fejtegette, hogy szerinte a pálinkával lehetett valami, mert a vasárnap virradóra történtekhez hasonló még sose esett meg vele. Ennek ellentmond, hogy volt feleségét korábban többször is megverte.

A fideszes politikus közölte: lemond a mentelmi jogról, amint szükség lesz rá. Egyébként pedig azt mondja, nincs harag az élettársa és ő közte, ha akarná, most is felhívhatná.


444.hu – nol.hu – Index – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/megutotte_elettarsat_a_fideszes_polgarmester

Kategoriák: Egyéb kategória. Cimke . Könyvjelzők: permalink.