Megjelent a Karpatia áprilisi száma

A Horthy-korszak vívmányairól szóló melléklettel!

A Karpatia a gondolkodó magyarok lapja, markánsan nemzeti kiadvány. Mi nem a bajokon rágódunk, hanem a megoldást, a kiút alternatíváit keressük és tárjuk az olvasók elé. Friss számunkban:

- Z. Kárpát Dániel megoldást keres a találmányaink, szellemi termékeink iparszerű lopkodásának megállítása érdekében.

- Mit hoz a postás húsz esztendő múlva? – Sneider Tamással, az Országgyűlés Szociális Bizottságának elnökével a nyugdíjrendszer összeomlásának idejét keressük.

- Túlélni félelmeinket – Csókay Andrással keressük az embert is figyelembe vevő gyógyítás meghonosításának útjait.

- Megvizsgáljuk a Szaniszló Ferenc elleni támadást szervező köröket, valamint bemutatjuk a neves újságíró hősi életútját

- Andrásfalvy Bertalannal összeforrasztjuk a megtört „életkódot” – feltárjuk, hogyan védhetjük meg a magyar földet az idegenektől!

- Az egészség dobozban érkezik – bemutatjuk, hogyan győzik le a termelők a globalizációt, és hogyan juthatunk mi is egészséges, vegyszermentes élelemhez.

- Megállni vagy belefulladni? – Hetesi Zsolt klímakutatóval az időjárás rendje felborulásának konkrét okait kutatjuk.

- Ciprus, a vadászterület – megvizsgáljuk, milyen kapukat nyit ki a bankbetétek megcsapolása.

- Elfolyt, akár az olaj… - leleplezzük, néven nevezzük az ország kiárusítóit, főprivatizátorait.

- Horthy és kora – feltárjuk a Gömbös-korszak gerinces önvédő harcait!

- Győzhetetlen székelyek – bemutatjuk hős testvéreink legkiválóbb elméit, Márton Árontól Böjte Csabáig!

- Szentmihályi Szabó Péter feltárja, hol van a nyugati civilizáció vége.

- Az ősi életmóddal foglalkozó elemzésünkben feltárjuk a helyes só-, olaj- és húsfogyasztás módozatait, a régi magyarok világlátásából kiindulva.

- Köztünk éltek rovatunk a kommunizmus legnagyobb bűnöseit mutatja be, történelemkönyv-szerűen, az ÁVH Rt. útját követve, bizonyítva, hogy a legkegyetlenebb bűnözőkből váltak a legmagasabb szintű állami vezetők. Ez alkalommal a „Rákosi-óvoda” útját vizsgáljuk meg a hatalomra kerülésig.

- Őstörténeti mellékletünkben bemutatjuk a Kárpát-medence őslakosait, a hunok útját Attila után, valamint Hidán Csaba László történész segítségével mutatjuk be őseink zseniális harcművészetét, eszközeit és történelmi korokat túlélő taktikai fogásait.

E havi, a Horthy-korszak önvédő harcairól szóló melléklettel megjelenő számunk sem hiányozhat otthonából!

A Karpatia egyedisége abban áll a nemzeti lapok között, hogy látókörre felöleli nemzetünk megmaradásának, a népesedésnek, a globalizációkritikának, környezetvédelemnek-környezettudatosságnak, a gazdasági önrendelkezésnek, az egészséges életmódnak, a vallásnak, irodalomnak, közeli és távoli történelmünknek, őstörténetünknek-ősműveltségünknek széles tartományait. Műhelyünk önálló elképzeléseket oszt meg a magyarság továbbvezető útjáról, nem pedig mások gondolatait ollózzuk újra.

A főszerkesztő Z. Kárpát Dániel, az EU-tanázia és a Háborúk a vízért c. sikerkönyvek szerzője!

Keresse lapunkat az újságárusoknál, a nemzeti boltokban, vagy fizessen elő a lapban található csekken! Karpatia: 1399 Budapest, Pf. 701/531, Tel: 06204188165 (minden nap 17:30 és 19:30 között).

Az alábbi e-mail címen előfizetői csekket is igényelhet, melyet kiküldünk, így Önnek a feladáson kívül semmivel sem kell bajlódnia.

karpatia@karpatiamuhely.hu, http://www.karpatiamuhely.hu

Ne feledje, lapunk havonta annyiba kerül, mint egy korsó sör. Mégis, ez az összeg a szabad magyar sajtó továbbélését segíti, ehhez hozzájárulni pedig hazafias tett. Lapunk mögött nem áll párt, alapítvány vagy pénzügyi támogató, kizárólag olvasóink! Ezért lehetünk a szabad sajtó egyik utolsó bástyája. Kérjük, Ön is segítse törekvéseinket!

alfahir.hu

Ez a bejegyzés közzétéve Egyéb kategória. A következő témákban: permalink.