Íme a legfurcsább pártok

Pártjuk van a pecheseknek, az Árpád Népe Magyar Nemzeti Párt 200 forintos pluszban van, királyság egyelőre nem lesz.

126 pártot tartanak nyilván a hazai bíróságok, ezek többsége azonban jelöltet sem állít, többségükről alig hallott valaki. A Bors a legérdekesebb szervezeteket gyűjtötte össze.

A Peches Üldözöttek Szövetségének Pártja 1994 óta létezik, ám már többször is meg akarta szüntetni az ügyészség, a szerencsétlenek ugyanis két cikluson keresztül nem tudtak jelöltet állítani, ugyanis egyetlen alkalmas emberük sem akadt.

Az Egyiksem!Civilkontroll honlapja szerint olyan más pártokkal kíván együttműködni, amelyek a hitet, elsősorban a keresztyén világot, a családot, a hagyományos értékrendet tartják fontosnak. Akik azért lépnének szövetségre velük, hogy mielőbb Parlamentbe jussanak, azokat inkább kerülnék.

Elvakultabb olvasóink akár dilemmába is kerülhetnek, ha meghallják az Árpád Népe Magyar Nemzeti Párt nevét, mely nem baloldali és nem jobboldali, csak “Magyar”. A kiskunhalasi párt meglehetősen inaktív, de legalább nyereséges: legutóbbi beszámolójuk szerint 2008-ban 5500 forint bevételük és 5300 forint kiadásuk volt. A Hunok Nagy Szövetsége Párt szerint az emberiség sorsa a magyarság kezében van. Felülvizsgálnák a közüzemi számlákat és Trianont.

A Demokratikus Keresztény Királyság pártjának célja, hogy a lakosság szeretetben és harmóniában éljen. A hatalomra kerüléstől és a királyállítástól egyelőre távol állnak, eddig csak Hernádkakon, Nagymányokon és egy zalaegerszegi választókerületben állítottak jelöltet.

Bors – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/ime_a_legfurcsabb_partok

Kategoriák: Egyéb kategória. Cimke . Könyvjelzők: permalink.