Nagy Udzil hozzászólása (Gőzerővel folyik a választási háború: Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja? – Egy újabb zsidózó zsidó? (NIF kommentárral))

sneider_0Az alábbi hír bukkant fel néhány helyen az interneten. Kommentárunkat a cikk végén olvashatják. (NIF szerk.) 

Elszörnyülködtem, amikor a napokban azokat a híreket hallottam, hogy a nemzeti radikálisnak mondott párt egyik alelnöke, akit ma Szegedi Csanádnak hívnak, megtért hitsorsosaihoz, és Dániel Péterrel együtt héberül tanul. Miközben még azt sem tudtam feldolgozni, hogy Szegedi Csanád EU-s felszólalása szerint Izrael demokratikus jogállam, ahol a legnagyobb tisztelettel viseltetnek az emberi jogok iránt, robbant az újabb bomba.

Az antiszemitának mondott Jobbik újabb alelnökéről derült ki, hogy apai ágon az évezredek óta „üldözött nép” leszármazottja…

Az ősről a Wikipédia is megemlékezik:

Vago_Bela_Weiss(“Vágó-Weiss Béla: „Vér nélkül nincs terror és terror nélkül nincs diktatúra! “) Link

“Vágó Béla, Weiss (Kecskemét, 1881. augusztus 9. – Szovjetunió, 1939.), 1905 után a szociáldemokrata baloldal egyik vezetője, és a Népszava munkatársa. 1906-tól az MSZDP több vidéki szervezetének titkára. 1914-től a Magánalkalmazottak Szakszervezetének munkatársa volt. Az I. világháború idején kapcsolódott be az antimilitartista mozgalomba, és később az egyik vezetője. A 1918 és 1919 között a Budapesti Munkástanács kommunista frakciójának vezetője. A Tanácsköztársaság idején az vasúti ill. hajózási népbiztos, majd a Vörös Hadsereg I. hadtestének parancsnoka. A tanácshatalom bukása után emigrált a Szovjetunióba. Később a Sarló és Kalapács című újság főszerkesztője lett.”  forrás: Link

Ha jól emlékszem, még a Magyar Fórumban olvastam, hogy alenin-fiuk-munkaban patkányforradalom 51 népbiztos- és helyettes népbiztosából 50 volt zsidó, és csak egy patkány volt nem zsidó azért, hogy legyen valaki, aki szombaton is alá tudja írni a halálos ítéleteket. Nem Vágó Weiss Béla volt a nem zsidó, de most nem is ez az érdekesség.

Nem árt, ha fellapozzuk Tormay Cecile Bujdosó könyvét, s idézzük belőle az alábbi sorokat:

„A ’Forradalmi Kormányzótanács’ névsorában ott vannak jóformán valamennyien. Mint Károlyi kormányánál, az előtér szemfényvesztő keresztény bohóca megvan itt is: Garbai Sándor, az elnök. A többiek idegenek…

Külügyi népbiztos: Kun-Kohn Béla, helyettese: Ágoston-Augenstein Péter. Hadügyi népbiztos: Pogány-Schwartz József, helyettesei: Szántó-Schreiber Béla, Szamuelly-Samuel Tibor. Belügyi népbiztos: Landler Jenő dr., helyettese: Vágó-Weiss Béla. Pénzügyi népbiztos: Varga-Weissfeld Jenő, helyettese: Székely-Weissit Béla. Közoktatásügyi népbiztos: Kunfi-Kunstätter Zsigmond, helyettese: Lukács-Lőwinger György. Kereskedelmi népbiztos: Landler Jenő dr. (ideiglenes), helyettesei: Rákosi-Roth Mátyás, Haubrich József.

/…./ Vajon van-e ember, akit nem ejt gondolkozóba ez a névsor?” forrás: Link

A Vágót az egyik leszármazott, megjegyzem hibásan, németül Schneider-nek fordította, és ma ezen a néven él a család. Ügyes. Ki gondolná. A vágni főnévi igenév németül schachten. Ebből származik a schachter szó. Tudjuk, kik voltak ők. Lásd Tiszaeszlár.

Szóval Vágó Béla, megannyi utca korábbi névadójának leszármazottai közöttünk élnek. Annyira közöttünk, hogy egyikük még a Jobbiknak is alelnöke lett.

Mondja valaki, hogy ez egy antiszemita párt!

Először Szegedi Csanád, majd Schön Péter, most pedig Schneider Tamás.

És mind képviselő.

Csak megjegyzem, a schneider szabót jelent magyarul.

Csak nem!

Mindenesetre a hitsorsosok kiválóan beépültek, mi az, hogy beépültek, ők alapították a Jobbikot.

Megkérdezném az „urakat”, ugyan milyen szándékkal tetszenek egy olyan nemzeti-radikális pártban tevékenykedni, ahol nem igazán szeretik a zsidókat.

A sor még nem teljes, lesz még meglepetés, ahogy Fülig Jimmy mondta.

Hiába igyekeznek megszabadulni a valódi radikálisoktól, az igazság makacs, még ha oly soká is kell várni rá!

Olvasói levél

(megjegyzés: Portálunk már korábban írt egy furcsa ügyről Sneider Tamással kapcsolatban: 8,5 millióért gyámság alá helyeztette volna szüleit a jobbikos politikus?)

Forrás: Bendegúz Hírek

NIF kommentár:

Nos, ez a hír már a Facebookon is kering, és a “Posta Imre Klub” blogban is olvasható.

Ebből is látható, hogy gőzerővel folyik a választási hadjárat! A züllesztés és a bomlasztás az MSZP és a FIDESZ régi fegyvere. Ne feledjük, hogy utóbbi már a 2006-os választáskor is azt híresztelte, hogy a JOBBIK-ot az MSZP hozta létre!

Megdöbbentő, hogy a FIDESZ-nek nem az MSZP, DK vagy a Bajnai féle párt az ellensége, hanem a JOBBIK. Egy hang tiltakozást sem hallottam még a miniszterelnöktől, hogy kebelbarátja (Csányi OTP vezér) vagy a MOL Bajnaiékat is támogatja (ráadásul az adófizetők pénzéből!). Vajon miért? Mivel a fiatal(nak már nem mondható) demokraták több konkurens pártot is sikerrel szétvertek, nem elképzelhetetlen, hogy innen fúj a szél.

De az sem kizárt, hogy a “földalatti” aknamunkában évtizedek alatt hatalmas tapasztalatokat szerző, és a Ron Werber-i gyűlöletkampányban sikeres MSZP áll a hírek hátterében.

Sőt, még az sem lehetetlen (mivel épp most látott napvilágot az USA demokrácia-jelentése, amiben a magyarországi jobboldali szélsőséget emlegetik nagy veszélyként!!!), hogy a CIA vagy a Moszad is besegített a hírek kitalálásába és kitálalásába!

Minden esetre nem szabad ostobán bedőlni mindenféle információnak, s be kell számítani, hogy megkezdődött az aljas mocskolódás, sárdobálás, lejáratás! Az fog győzni, aki jobban hazudik? NE ENGEDJÜK, JÁRJUNK AZ ÁLLÍTÁSOK VÉGÉRE! Ehhez összefogás és józanész szükséges! Ez már valóságos háború a húsos fazék, a gazdasági és politikai hatalom megszerzéséért.

(NIF szerkesztő)

Nemzeti InternetFigyelő

About these ads

div { margin-top: 1em; }
]]>

Article source: http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/04/20/gozerovel-folyik-a-valasztasi-haboru-sneider-tamas-is-az-uldozott-nep-leszarmazottja-egy-ujabb-zsidozo-zsido-nif-kommentarral/#comment-26110