Bándy Kata gyilkosához vonzódik a pécsi csecsemőgyilkos

Bándy Kata gyilkosához több, hozzá hasonlóan aberrált gyilkos igényelt kapcsolattartást. A pécsi csecsemőgyilkos lány rokonának hazudta magát, hogy találkozhasson vele.

szerelmespár árnyékaBándy Kata gyilkosához már több, hozzá hasonlóan aberrált gyilkos igényelt kapcsolattartást. A pécsi csecsemőgyilkos lány még rokonának is hazudta magát, hogy találkozhasson vele. A bűnözőknek a börtönben is jogaik vannak, amit az állampolgárok fizetnek meg.

Bűnözők keresik Péntek kegyeit

Rövid időn belül már a második nő, aki a börtönben keresi társaságát, sőt rajong érte. A Bors értesülései szerint Péntek első rajongója egy lopásokért elítélt asszony volt, aki a pécsi sétálóutcában a járókelők arany ékszereit lopdosta el, a másik egy hidegvérű gyermekgyilkos. Ő a 18 éves V. Mária, aki csecsemőjének megöléséért állt hétfőn a bíróság előtt, ott derült ki: a férfi unokatestvérének hazudta magát, hogy levelezhessen és találkozhasson Bándy Kata gyilkosával míg a pécsi börtönben voltak. A tárgyaláson elismerte, hogy hazudott, amikor Péntek unokatestvérének mondta magát. A lány szerint erre azért volt szükség, mert különben nem engedélyezték volna Péntekkel a kapcsolattartását. A hazugság miatt a bíró egyébként mindenféle kapcsolattartást letiltott V. Máriának.

A gyermekgyilkos kővel verte agyon babáját

V. Mária a szülés után egy kővel ölte meg gyermekét. A pécsszabolcsi templom mellett szült, majd a halott csecsemőt pokrócba csavarta, zacskóba tette, és egy pincébe dobta. A gyermeknek az ütés következtében szilánkosra tört a koponyacsontja. A nő gyilkossága után hazatérve rosszul lett. Kórházba szállítása során derült fény tettére. Egy darabig még próbálta félrevezetni a rendőröket, így csak két nap után találták meg a holttestet.

A börtönlakókat jogaik segítették a találkozáshoz

A törvény szerint a börtönben lévőknek számtalan joguk van, így például az is, hogy a szintén börtönben lévő hozzátartozóikkal találkozhatnak, még akkor is, ha külön helyen vannak. Ilyenkor egymáshoz szállítják őket. A levelezés is korlátlanul megengedett, sőt kötelesek két munkanapon belül elszállítani. Tehát az állampolgárok fizetik meg, hogy egy a bűnözők kapcsolatot tarthassanak egymással.

A Jobbik ezért javasolja a zéró tolerancia alkalmazását. Mirkóczki Ádám szerint napi átalgosan 8500 forintba kerül egy börtönlakó az államnak, ezért szerinte önfenntartó börtönökre van szükség. Egy rab napi étkeztetése, ruháztatása és rezsiköltsége megközelítőleg 2500 forintjába kerül az államnak. Ehhez jönnek még olyan költségek, mint az orvosi ellátás, a büntetés-végrehajtási épületek karbantartása és felújítása, a rabszállítók üzemanyagdíja.

Igény a bántalmazásra

Rozs Erika szexuálpszichológus azt mondja: nagyon sok nő érdeklődésébe belefér a szado-mazo életforma, így számára nem meglepő, hogy egy viszonylag jóképű férfi sok nő érdeklődését felkelti. ” Ezek a nők azt látják, hogy ő egy uralkodó típus, aki majd megvédi őket. Az amerikai filmekben is láthatjuk, hogy milyen sok erőszakos gyilkoshoz vonzódnak nők” – nyilatkozta Rozs Erika a Borsnak. Hozzátette, hogy ezek a nők gyerek- vagy ifjú korukban sok verbális és fizikai agressziót szenvedtek el és úgy élték meg a szeretetet, hogy ahhoz bántalmazás is társult. Ezért a későbbiekben is igényük mutatkozik erre, bármilyen furcsának is tűnik mindez.

Bors nyomán – alfahir.hu

Article source: http://alfahir.hu/bandy_kata_gyilkosahoz_vonzodik_a_pecsi_csecsemogyilkos

Kategoriák: Egyéb kategória. Cimke . Könyvjelzők: permalink.