Tarolt a magyar csapat a brit tehetségkutatón (VIDEÓ)

szepAz egyik legjobb produkció, amit valaha láttam - mondta az előadás után a Britain's got talent zsűrijének egyik tagja, míg másik kettő szinte meg sem tudott szólalni. Megható előadást vittek a magyarok a műsor nézőinek.

Részlet a csapat honlapjáról:
Az Attraction Látványszínház Produkció társulata 12 főből áll, tagjai között a táncműfaj széles skáláját művelő előadóművészeket találhatunk: kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hip hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök dolgoznak a jelenetek színvonalas megjelenítéséért. Munkájukat a koreográfiát az igényesség és a maximalizmus jellemzi, fellépéseikre a profizmus jellemző. Hihetetlen pontossággal, teljes koncentrációval állnak színpadra, s a képi megvalósulás elkápráztatja közönségét.

A képi megjelenítés és a zenei hangzás összhangja, az eszközök, formák, díszletek használatának többéves gyakorlata és tapasztalata, a testtudat és a társas toleranciával való együttműködése együttesen nyújtja a Produkció varázslatosságát. Figyelve őket, jelenetekben minden másodpercnek súlya van, a profi csapatmunka lélegzetelállító megjelenésének lehetünk szemtanúi.

Egy évvel ezelőtt is emlékezeteset alkottak magyarok a tehetségkutatóban, egy egészen más jellegű, de rendkívül színvonalas előadással:

szenkoronaradio.com nyomán - alfahir.hu


Ez a bejegyzés közzétéve Egyéb kategória. A következő témákban: permalink.