Elnököt választott a Jobbik IT

A közönyös fiatalok megnyerését nevezte egyik legfontosabb feladatának a Jobbik ifjúsági tagozatának vasárnap megválasztott elnöke.

A közönyös fiatalok megnyerését nevezte egyik legfontosabb feladatának a Jobbik ifjúsági tagozatának vasárnap megválasztott elnöke.

Farkas Gergely, az ellenzéki párt parlamenti képviselője programját újságíróknak ismertetve azt mondta, célja, hogy a Jobbik ifjúsági tagozata a legdinamikusabban fejlődő ifjúsági politikai szervezetből a legnagyobbá váljon.

Elmondta, a tagozat vasárnapi kongresszusán létrejött új, világosabb szervezeti struktúra ehhez új lendületet adhat. A Jobbik 2011-ben létrehozott ifjúsági szervezetét korábban egy a párt elnöksége által kinevezett szervezőbizottság irányította, most pedig saját tagjai közült választott elnököt az immár több mint 120 településen jelen lévő szervezet – fűzte hozzá.

Farkas Gergely kiemelt feladatai között említette a fiatalok kivándorlásának csökkentését, valamint az oktatás minőségének javítását. Kiemelte, egyik első javaslatuk, hogy az állam támogassa az első középfokú nyelvvizsga megszerzését.

Balczó Zoltán, a párt alelnöke hangsúlyozta, a Jobbik vezetése két év után most látta elérkezettnek az időt, hogy az ifjúsági szervezet önállósulva még jobban “ki tudja használni a fiatalok kreativitását”. Hangsúlyozta, fontosnak tartják megőrizni népszerűségüket a fiatalok körében, ehhez pedig a fiatalok bevonására van szükség.

MTI – alfahir.hu

Képek: BB

Article source: http://alfahir.hu/elnokot_valasztott_a_jobbik_it