Ötfős tanácsadó testület Varga mellett

Elismert üzletemberekből álló tanácsadó testületet hoz létre Varga Mihály, az új nemzetgazdasági miniszter, értesült a Napi Gazdaság.

A lap azt írja, hogy a grémium a döntés- és törvényelőkészítésben, valamint a jogszabályok hatásainak elemzésében vesz majd részt.

A Napi Gazdaság értesülése szerint öt főből áll Varga tanácsadó testülete, hárman már megvannak. Meghívást kapott Kozma András, a Commerzbank magyarországi leánybankjának elnök-vezérigazgatója, Csák János londoni magyar nagykövet, aki a Széll Kálmán Társaság létrehozója, a Mol egykori elnöke. Ott lehet Felcsuti Zsolt is, aki a magyar tulajdonú MPF Holding Zrt. többségi tulajdonosa és a leggazdagabb száz magyar közé tartozik. Varga sajtótitkára nem kívánta kommentálni a Napi Gazdaság értesülését. Felcsutit is elérte a lap, ő sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az információt.

Article source: http://hu.origo.feedsportal.com/c/33150/f/622409/s/29daf45d/l/0L0Sorigo0Bhu0Cgazdasag0C20A130A3220Eotfos0Etanacsado0Etestulet0Evarga0Emihaly0Emellett0Bhtml/story01.htm

Kategoriák: Egyéb kategória. Cimke . Könyvjelzők: permalink.