Jobbik: Elég a meghunyászkodásból!

A Jobbik elképedve hallotta a hírt, hogy a Hét Olajfa szervezet legutóbbi rendezvényén Horváth Csaba és Kaltenbach Jenő közösen üdvözölték a FIFA Magyarországot sújtó döntését.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elképedve hallotta a hírt, hogy a Hét Olajfa szervezet legutóbbi rendezvényén Horváth Csaba, az MSZP budapesti vezetője és Kaltenbach Jenő a fővárosi LMP képviselője közösen üdvözölték a FIFA minapi Magyarországot sújtó döntését – írja közleményében Szilágyi György.

A Jobbik sportkabinetjének vezetője emlékeztet: Horváth Csabáék véleménye szerint a FIFA a „józan ész útját járta”, amikor megleckéztette Magyarországot. A Jobbik szerint felháborító, hogy egy ilyen súlyos, indokolatlan és politikai szándékú döntést hazai vezető politikusok örömmel fogadjanak – fogalmaz.

A Jobbik felszólítja az MSZP és az LMP vezetőit, hogy határolódjanak el a csak állampolgárságukban magyar politikusaik döbbenetes megnyilvánulásaitól, és tegyék egyértelművé, hogy pártjaik elítélik a hazánkkal szemben kettős mércét alkalmazó FIFA igazságtalan döntését – zárul Szilágyi György közleménye.

barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/jobbik_eleg_a_meghunyaszkodasbol-20130113