Jobbik kategória bejegyzései

Egy levél

Kaptam egy kőrlevelet, nem igen szoktam, de ezt közzéteszem:

———————————————————————————————

Ezt akartátok nyomorultak, elértétek.

 

Legyetek átkozottak.

 

Siófokon 2014. október 7. napján.

 

Léhmann György

 

 

From: Z………………… [mailto:t…………………….@gmail.com]
Sent: Monday, October 06, 2014 2:36 PM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Re: A nemzeti megemlékezés napjának hajnalán

 

Nagyon tisztelt Dr. Léhmann úr!

Nem bírom tovább, hogy ne írjak Önnek néhány sort mély tiszteletem és köszönetem jeléül, hogy van még ilyen igaz és hű MAGYAR, mint Ön.

 

Egyike vagyok a devizahiteleseknek akik sajnos beleestek ebbe a feneketlennek tűnő csapdába, akiknek Ön töretlenül hűségesen küldi az új információkat és megrendítő elgondolkodtató híreket. Köszönöm.

 

Nyolc éve vettük fel a hitelt és két év elteltével beláttuk a feleségemmel, hogy a folyamatosan növekvő részletet a rezsit, hogy a gyermekeinket-akik már nagyobbak voltak akkor- minél tovább tudjuk taníttatni, csak úgy tudjuk finanszírozni ha külföldre megyünk dolgozni. Nagyon fájdalmas nehéz döntés volt és szörnyű érzés, egyrészt a családtól másrészt a hazától való távollét, de nem kaptunk a” mi nagyjainktól” választási lehetőséget.

 

Természetesen a szüleink a mai napig nagyon sokat segítenek nekünk a gyerekek felügyeletében és mindenben amiben tudnak. A neheze csak ezután jött. Az első három évben még a karácsonyt sem tudtuk a családdal tölteni, mert ahol dolgoztunk az fő szezonnak számít. Nem mertünk az asztalunkra tenni egy fenyő ágat sem, de mindegy a könnyek így is folytak. A mai napig a kirekesztettség a hontalanság, sajnos sok megaláztatás amit nap mint nap el kell tűrni még akkor is, ha már az ember kitaposta a maga ösvényét és már elért valamit. Heti szinten elgondolkodunk, hogy menjünk haza, de olyankor jönnek mindig a megszokott kérdések, hogy mit csináljunk otthon?, hova menjünk dolgozni?, vagy próbáljunk meg vállalkozni?, lesz otthon vajon majd nyugdíjunk?

 

Hiába dobog bennünk magyar szív, de nem merünk haza menni még, csak várunk és reménykedünk, hogy egyszer lesz végre igazi összefogás igazság és becsület Magyarországon.

 

Szeretnék Önnek egy megdöbbentő adatot mondani. Mi hat éve vagyunk Ausztriában, ebből két éve egy felsőausztriai 3800 fős városkában tartózkodunk. Hivatalilag három nagyon kis település tartozik ide. Mikor mi 2012 novemberében ide költöztünk 22 magyar volt nyilvántartva, most közel 200 magyar család!!!! Kérdezem: ez az adat mekkora lehet egész Nyugat Európát tekintve. Megdöbbentő!

 

És az is megdöbbentő, hogy erről a szigorúan kézben tartott magyar média mit sem mond, csak arról, hogy “fut a gazdaság”, “az emberek jönnek haza”,”eljön a fair bankok korszaka”stb. egy szóval folyik a népbutítás amit sajnos még a saját idősebb ismerőseim köreiben is tapasztalok. Az emberek nagy része nyelvtudás nélkül a hitelüket tovább nem fizetve így házaikat hátra hagyva menekülnek ki. Természetesen többük vissza kényszerül,mert nincs elég tartaléka míg el tudna helyezkedni. Bele sem merek gondolni mi lesz velük.

 

Tudja a feleségemmel már sokukkal kapcsolatba kerültünk pl: hivatalos ügyek elintézésében segítettünk vagy néhány nyelvórát adtunk és sajnos az a szomorú tapasztalatom -amire szeretnék választ kapni, hogy miért?- hogy nem érzem az összetartást. Amikor haza megyek a szülővárosomba azt látom, hogy a korombeliek nagy része akik még otthon maradtak mintha teljesen kiszolgáltatottak és reményvesztettek lennének. Nem tudom, talán ez a válasz a kérdésemre.

 

Minden nap abban bízom, hogy haza mehetek, mert valaki jön végre valaki kilép akinek hisznek aki fel tudja karolni a népet és együtt lesújtani a hazugokra és csalókra, hogy mindenki megkapja végre amit megérdemel, hogy újra büszke MAGYAR lehetek otthon.

 

Megkönnyebbültem, hogy leírhattam a fentieket  egy olyan igaz MAGYARNAK, mint Ön. Természetesen tudnám még folytatni, de majd következőleg.

Nagyon jó egészséget kitartást kívánok Önnek és családjának és egy mihamarabbi szép jövőt mindannyiunknak.

Tisztelettel

 

T………….. Z……………..

„Ahol a Kárpátok tesznek egy kanyart, százezer év múlva is találhatsz magyart”

Ezerötszáznál is több érdeklődő vett részt a marosszéki Makfalván rendezett IV. Székely Majálison. A programon jelen volt Szávay István, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke is.

Ezerötszáznál is több érdeklődő vett részt a marosszéki Makfalván rendezett IV. Székely Majálison. A programon jelen volt Szávay István, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke is.

Székely

A falu központjából indult a menet

A Marosvásárhelytől mintegy 40 kilométerre található színmagyar település immár hagyományos rendezvényét Kiss Károly református lelkipásztor, Makfalva Székely Tanácsának elnöke nyitotta meg. Őt követte a Székelyföld érdekeit közel egy évtizede következetesen képviselő Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnöke, Izsák Balázs, aki szavait Máté evangéliumának soraival kezdte: „Uram, jó nekünk itt lenni.” Kihangsúlyozta, hogy akik egy közös célért találkoznak, azoknak mindig jó együtt lenni. „A közös cél Székelyföld autonómiája. Sokan megkérdezik, hogy mikor jön el az autonómia. Ez kizárólag rajtunk múlik. Ha képesek leszünk 10.000 embert kivinni az utcára Vásárhelyen, akkor már tudni fogjuk, hogy nagyon közel van a székelység önrendelkezése.” Külön felhívta a figyelmet a rendezvény jelmondatában is megfogalmazott célkitűzésre: „Uniós jogszabályt a nemzeti régiók védelmében!” Az ügyben az SZNT európai uniós népszavazást kezdeményez. Izsák Balázs arra szólított mindenkit, hogy segítse Kárpát-medence- és Európa-szerte a népszavazás kiírásához szükséges egymillió aláírás összegyűjtését.

Felvonulók

Felvonulás – Középen Szávay István, Izsák Balázs és Kiss Kálmán

A Jobbik Magyarországért Mozgalom képviseletében Szávay István országgyűlési képviselő szólalt fel: „Adjon az Isten szebb jövőt!” – üdvözölte a párt Nemzetpolitikai Kabinetjének elnöke az egybegyűlteket, majd tolmácsolta Vona Gábor üdvözletét és személyes jókívánságait is. Szávay megköszönte a kitartó munkát az SZNT-nek, és gratulált a majális főszervezőjének, Vass Imrének. Az önrendelkezés kapcsán a következőket mondta: „Az autonómiát, a szabadságot magatoknak kell kivívnotok, de ebben a küzdelemben nem vagytok egyedül! Veletek van Csonka-Magyarország és a többi elszakított terület minden jóérzésű magyarja. Mert nem adhatjuk fel ezeréves sorsközösségünket, nem feledhetjük el múltunkat és közös hazánkat. Csak az veszik el, amiről mi magunk lemondunk! Innen üzenem hát Székelyföld és egész Erdély minden magyarjának, hogy mi soha, de soha nem fogunk lemondani rólatok! Isten áldja Székelyföldet! – zárta szavait jobbikos képviselő.

lovaok

Hagyományőrző huszárok felvonulása

Vass Imre főszervező a barikad.hu kérdésére elmondta, hogy Magyarországról a Fideszt és a Jobbikot hívták meg, az erdélyi magyar pártok közül pedig a Magyar Polgári Párt képviselői jelentek meg. (A Fidesz egyébként a rendezvényen nem képviseltette magát.)

Izsák

Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke köszönti a résztvevőket

A köszöntő szavak után egész napos színes programok szórakoztatták a makfalvi, székelyföldi és távolabbról érkezett majálisozókat. A magyarság történetéről színes adomákat mesélő Gyepesi Lászlótól hallhattuk a cikk címében is idézett szavakat. A nap folyamán néptánc- és huszárbemutató mellett verses és zenés betéteket láthattak-hallhattak az érdeklődőket, de helyi tékvandósok és barantások is bemutatták tudásukat. A programok között Sándor Sándor fuvósszenekara hazafias dallamai csendültek fel.

Hatósági

Hatósági érdeklődést is kiváltott a rendezvény

Szávay István a rendezvény végén honlapunknak nyilatkozva elmondta: „Mindig nagy örömmel tölt el, ha személyes kiállásunkkal is hitet tehetünk Székelyföld autonómiája mellett. A Jobbik továbbra is mindenben támogatni fogja a Székely Nemzeti Tanács törekvéseit.”

Gábor cigányok

Gábor cigányok

Sátor Játékokat árusító sátor látogatói

Szávay

Magyar Polgári Párt Maros megyei képviselőivel

Székelyek

Székelyföld saját nyelve a magyar

Juhász Szabolcs – Makfalva, Székelyföld

Fotó: Kató Alpár

Article source: http://barikad.hu/ahol_a_karpatok_tesznek_egy_kanyart_szazezer_ev_mulva_is_talalhatsz_magyart-20120506

Népirtás a magyarság ellen

A mai napon országszerte megtartott ballagások ellenére is körülbelül félezer nemzeti radikális és helybeli lakos vett részt azon a demonstráción, amit a Jobbik rendezett a Borsod megyei Berzéken szombat délután.

A mai napon országszerte megtartott ballagások ellenére is körülbelül félezer nemzeti radikális és helybeli lakos vett részt azon a demonstráción, amit a Jobbik Magyarországért Mozgalom rendezett a Borsod megyei Berzéken szombat délután.

Mint ismeretes, az 1070 lakost számláló településen egy hónappal ezelőtt cigánybűnözők csoportja bestiális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy helyi lakost, a 45 éves Nagy Józsefet.

Az országos média természetesen igyekezett elhallgatni az esetet, ezért döntöttek úgy a településen élők, hogy a Jobbikhoz fordulnak. A párt képviselői teltházas lakossági fórumon tájékozódtak a kialakult helyzetről, s döntöttek a figyelemfelkeltő demonstráció mellett. Az eredetileg 17 órára beharangozott rendezvény a jobbikos megmozdulásokat immár hagyományos jelleggel övező kiemelt rendőri figyelem és igazoltatás miatt némi csúszással kezdődött.

Demonstráció Berzéken

Nem a Jobbik akar polgárháborút

A jelenlevők egyperces néma főhajtással emlékeztek a cigánybűnözés újabb áldozata előtt, majd a Himnusz eléneklését követően Jakab Péter, a Jobbik miskolci közbiztonsági szakpolitikusa szólt a tömeghez. A képviselő beszédében rámutatott a megye cigány lakosságának növekvő arányára, s arra, hogy Borsod jövője azon áll vagy bukik, hogy a mindenkori hatalom hogyan viszonyul a cigányproblémához.

A politikus kiemelte, pénz helyett ideje erőt mutatni a cigányság felé, erre pedig csak a Jobbik képes, hisz csak a párt programjában szerepel a csendőrség az önfenntartó börtön, a bentlakásos iskola megvalósítása. A politikus utalva az elmúlt hetek „polgárháborús” hecckampányára elmondta azt is, nem a Jobbik akar polgárháborút, hanem az a Fidesz és az az MSZP, amely évtizedek óta uszítja a cigányságot, miközben a többségi társadalmat magára hagyja, önvédelmi reakcióit pedig igyekszik megfojtani.

Jöjjön Berzékre a bíró!

Balla Gergő országgyűlési képviselő a hatóság erélyes fellépését sürgette a cigánybűnözőkkel szemben, mondván megálljt kell parancsolni a magyarság lemészárlásának. A törvénytisztelő embereket a cigányok ma megfélemlítik, ugyanakkor a demonstráció azt mutatja, a jobbikosok nem félnek – jelentette ki a honatya felhívva a figyelmet a helyi közösségek összefogásának fontosságára.

Balla kitért a Cozma-perben született rendkívül enyhe ítéletre is, melynek kapcsán a képviselő meghívta Berzékre az érintett bírót, egyben a legsúlyosabb büntetés kiszabását kérte a berzéki gyilkosokra. Végezetül arra kérte a közvéleményt segítsék anyagilag is az árván maradt családot, melyben a Jobbik frakció is élen fog járni.

Nem hátrálhatunk tovább

„Nemcsak Borsodnak, de Hajdú-Biharnak is elege van a cigánybűnözésből!” Ezt már Kukcsár Gergely, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke mondta, aki arra világított rá, hogy egyre több településen lép „nagykoalícióra” egymással a rendőrség, a bűnözők és az adott önkormányzat. Példaként Konyár községet hozta fel, ahol a helyeik már csak a Jobbikban bíznak, TEK helyett pedig sokkal szívesebben látnák a csendőrséget.

Heves megye elnöke, Dudás Róbert a legnagyobb problémának azt látta, hogy a nincs rend, de a kormány ennek az ellenkezőjét hiszi, és ezt próbálja sulykolni a lakosságba is. Ezzel a hatalom a rendetlenséget pártolja – mondta a Jobbik heves megyei frakcióvezetője, aki szerint a kormány politikai megfontolásból támogatja a cigányságot, a Gárda vegzálásával pedig a bűnözőket támogatja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képviseletben Bakó József megyei elnök egy Wass Albert idézettel szemléltette, milyen pusztulás vár Magyarországra, amennyiben a napjainkban tartó rendkívül káros társadalmi folyamatok nem változnak. Bakó szerint ezeket a folyamatokat meg kell állítani, „gyermekeink, unokáink érdekében nem hátrálhatunk tovább”.

Orbán és Gyurcsány nem jött el

A szomszédos megyék elnökei után a Jobbik országos alelnöke, Gyüre Csaba mondott rendkívül szenvedélyes beszédet. „Berzék tragédiája a család, de egyben a nemzet tragédiája is. Elég volt!”- jelentette ki az országgyűlési képviselő, aki hiányolta, hogy a holokauszt és a romagyilkosságok nagy „emlékezői” Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Sólyom László nem jöttek el Berzékre.

Pedig lett volna mi ellen demonstrálniuk, hiszen az elmúlt két hétben is tucatnyi magyar embert öltek meg – fogalmazott Gyüre, aki szerint miközben Orbán az egyenruhás bűnözés és az államadósság üldözésével van elfoglalva, az emberek a rend társadalmát várják. Ezzel kapcsolatban a politikus rámutatott arra is – utalva a tüntetésen megjelent szép számú gárdistára –, hogy Orbán Viktor Strasbourgban korán jelentette be a paramilitáris alakulatok felszámolását, a törekvés ugyanakkor jelzi, hogy a Fidesz számára nem a cigányterror a fő probléma, hanem a Jobbik. Beszéde zárásaként a képviselő elmondta, nem a magyarok a rasszisták, hanem azok a cigányok, akik puszta szórakozásból ölnek magyar embereket.

Népirtás a magyarság ellen

A szónokok sorát Sneider Tamás zárta. A párt országos alelnöke a sorozatos magyarellenes gyilkosságok kapcsán magyar holokausztról, modernkori népirtásról beszélt, melyet a kormány nem akadályoz meg, hisz komoly rendőri erők csak akkor jelennek meg az ország bűnügyileg frekventált vidékein, ha ott a Jobbik rendezvényt tart. Ő maga azért „járkál” rendszeresen a Heves megyei Kerecsenden, hogy így érje el a rendőri jelenlétet.

Sneider, az Országgyűlés Szociális Bizottságának elnökeként tűrhetetlennek nevezte, hogy a cigányság az Orbán-kormány által rájuk fordított 120 milliárd mellett annak a többszörösét veszi fel szociális juttatások formájában. Emellett mérhetetlen károkat okoznak a közüzemi szolgáltatások lopásával – tette hozzá –, annál is inkább, mert az okozott kárt a szolgáltatók beépítik a rendesen fizetők számláiba. A legnagyobb problémát azonban abban látta a politikus, hogy a közbiztonság hiánya miatt ma már nem kifizetődő termelő munkát végezni, hisz a befektetett munka eredményét mások aratják le.

A népes hallgatóság a beszédek után fegyelmezett rendben végigvonult Berzék község főutcáján, majd az emlékezők az árván maradt család jelenlétében mécseseket gyújtottak a gyilkosság helyszíne előtt.

Végezetül a berzékiekkel kiegészült jobbikosok sora elindult, hogy megkoszorúzzák Nagy József végső nyughelyét. A temető méltóságteljes csendjét a „Boldogasszony Anyánk” éneke és a „Miatyánk” törte meg. Ezt követően a megjelent politikusok és szimpatizánsok kifejezték részvétüket Nagy József özvegyének és árván maradt kislányának.

A közel kétórás rendezvényt követően a lakosság legnagyobb bánatára a rendőrök népes hada elhagyta a települést, ugyanakkor a Jobbik harcedzett tagsága felajánlotta, ha a cigányterror miatt késlekedik a hatósági intézkedés, a lakók hivatkozzanak nyugodtan arra, hogy jobbikosok járkálnak a településen, s a rendőrség gyors reagálása garantáltan nem fog elmaradni.

Közvetlenül a tüntetés után az egyik jelenlevő ellen a rendőrség szabálysértési eljárást indított, mivel állítólag “bebizonyosodott” – rendőrségi felvétel szokatlanul gyors kielemzése után –hogy a rendezvény alatt, egy kisebbséget “szidalmazott”.

barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/nepirtas_a_magyarsag_ellen_a_ciganybunoezes_ellen_demonstraltak_berzeken-20120505