Népirtás kategória bejegyzései

Az emberiség selejtezése elkezdődött

 

Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?

billAz emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberírtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik? Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIÉRT van napirenden a globális elnéptelenítés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberírtásban. Először is, hadd utasítsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne. Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyíltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszíroz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését. A Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig. Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz “Globális Egészségügyi Programok” égisze alatt. Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő. “A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevü játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik. A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

 1. A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.
 2. Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák virusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.
 3. Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni.
 4. Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.
 5. Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak.  Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.
 6. A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”.  A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.
 7. Az élelmiszer-fasizmus – vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik. Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

 1. Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért?
 2. A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is.
 3. Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen.
 4. Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket.
 5. Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől.
 6. Utasítsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. TV és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására.
 7. Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek ,mert abszolút elutasításban élnek.  Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét.  Van erő a számokban.
 8. Emlékezzen az alapvető szükségletekre.  Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról.
 9. Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen.
 10. Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások.  Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges.  A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

forrás: naturahirek.com

Egy levél

Kaptam egy kőrlevelet, nem igen szoktam, de ezt közzéteszem:

———————————————————————————————

Ezt akartátok nyomorultak, elértétek.

 

Legyetek átkozottak.

 

Siófokon 2014. október 7. napján.

 

Léhmann György

 

 

From: Z………………… [mailto:t…………………….@gmail.com]
Sent: Monday, October 06, 2014 2:36 PM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Re: A nemzeti megemlékezés napjának hajnalán

 

Nagyon tisztelt Dr. Léhmann úr!

Nem bírom tovább, hogy ne írjak Önnek néhány sort mély tiszteletem és köszönetem jeléül, hogy van még ilyen igaz és hű MAGYAR, mint Ön.

 

Egyike vagyok a devizahiteleseknek akik sajnos beleestek ebbe a feneketlennek tűnő csapdába, akiknek Ön töretlenül hűségesen küldi az új információkat és megrendítő elgondolkodtató híreket. Köszönöm.

 

Nyolc éve vettük fel a hitelt és két év elteltével beláttuk a feleségemmel, hogy a folyamatosan növekvő részletet a rezsit, hogy a gyermekeinket-akik már nagyobbak voltak akkor- minél tovább tudjuk taníttatni, csak úgy tudjuk finanszírozni ha külföldre megyünk dolgozni. Nagyon fájdalmas nehéz döntés volt és szörnyű érzés, egyrészt a családtól másrészt a hazától való távollét, de nem kaptunk a” mi nagyjainktól” választási lehetőséget.

 

Természetesen a szüleink a mai napig nagyon sokat segítenek nekünk a gyerekek felügyeletében és mindenben amiben tudnak. A neheze csak ezután jött. Az első három évben még a karácsonyt sem tudtuk a családdal tölteni, mert ahol dolgoztunk az fő szezonnak számít. Nem mertünk az asztalunkra tenni egy fenyő ágat sem, de mindegy a könnyek így is folytak. A mai napig a kirekesztettség a hontalanság, sajnos sok megaláztatás amit nap mint nap el kell tűrni még akkor is, ha már az ember kitaposta a maga ösvényét és már elért valamit. Heti szinten elgondolkodunk, hogy menjünk haza, de olyankor jönnek mindig a megszokott kérdések, hogy mit csináljunk otthon?, hova menjünk dolgozni?, vagy próbáljunk meg vállalkozni?, lesz otthon vajon majd nyugdíjunk?

 

Hiába dobog bennünk magyar szív, de nem merünk haza menni még, csak várunk és reménykedünk, hogy egyszer lesz végre igazi összefogás igazság és becsület Magyarországon.

 

Szeretnék Önnek egy megdöbbentő adatot mondani. Mi hat éve vagyunk Ausztriában, ebből két éve egy felsőausztriai 3800 fős városkában tartózkodunk. Hivatalilag három nagyon kis település tartozik ide. Mikor mi 2012 novemberében ide költöztünk 22 magyar volt nyilvántartva, most közel 200 magyar család!!!! Kérdezem: ez az adat mekkora lehet egész Nyugat Európát tekintve. Megdöbbentő!

 

És az is megdöbbentő, hogy erről a szigorúan kézben tartott magyar média mit sem mond, csak arról, hogy “fut a gazdaság”, “az emberek jönnek haza”,”eljön a fair bankok korszaka”stb. egy szóval folyik a népbutítás amit sajnos még a saját idősebb ismerőseim köreiben is tapasztalok. Az emberek nagy része nyelvtudás nélkül a hitelüket tovább nem fizetve így házaikat hátra hagyva menekülnek ki. Természetesen többük vissza kényszerül,mert nincs elég tartaléka míg el tudna helyezkedni. Bele sem merek gondolni mi lesz velük.

 

Tudja a feleségemmel már sokukkal kapcsolatba kerültünk pl: hivatalos ügyek elintézésében segítettünk vagy néhány nyelvórát adtunk és sajnos az a szomorú tapasztalatom -amire szeretnék választ kapni, hogy miért?- hogy nem érzem az összetartást. Amikor haza megyek a szülővárosomba azt látom, hogy a korombeliek nagy része akik még otthon maradtak mintha teljesen kiszolgáltatottak és reményvesztettek lennének. Nem tudom, talán ez a válasz a kérdésemre.

 

Minden nap abban bízom, hogy haza mehetek, mert valaki jön végre valaki kilép akinek hisznek aki fel tudja karolni a népet és együtt lesújtani a hazugokra és csalókra, hogy mindenki megkapja végre amit megérdemel, hogy újra büszke MAGYAR lehetek otthon.

 

Megkönnyebbültem, hogy leírhattam a fentieket  egy olyan igaz MAGYARNAK, mint Ön. Természetesen tudnám még folytatni, de majd következőleg.

Nagyon jó egészséget kitartást kívánok Önnek és családjának és egy mihamarabbi szép jövőt mindannyiunknak.

Tisztelettel

 

T………….. Z……………..

Tudatváltás 2012

Megdöbbentő írás, amit érdemes elolvasni! Hogy tudd, mi ,mért történik.

 Válts velünk egy fokozattal feljebb…
500 trillió dollár
/Rotschildok , Rockefellerek meg a Schwartz ( Soros ) Gyuri bácsi…/
Egy kiegészítés: A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz.

A Baseli központi jegybank rendelkezik fölötte hatáskörrel, ami érdekes módon magántulajdon, a Rotschild családé, akiknek a becsült osztatlan családi vagyona 500 trillió dollár. Nem vitatéma, gondolatébresztő. Tovább a folytatáshoz

Népirtás a magyarság ellen

A mai napon országszerte megtartott ballagások ellenére is körülbelül félezer nemzeti radikális és helybeli lakos vett részt azon a demonstráción, amit a Jobbik rendezett a Borsod megyei Berzéken szombat délután.

A mai napon országszerte megtartott ballagások ellenére is körülbelül félezer nemzeti radikális és helybeli lakos vett részt azon a demonstráción, amit a Jobbik Magyarországért Mozgalom rendezett a Borsod megyei Berzéken szombat délután.

Mint ismeretes, az 1070 lakost számláló településen egy hónappal ezelőtt cigánybűnözők csoportja bestiális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy helyi lakost, a 45 éves Nagy Józsefet.

Az országos média természetesen igyekezett elhallgatni az esetet, ezért döntöttek úgy a településen élők, hogy a Jobbikhoz fordulnak. A párt képviselői teltházas lakossági fórumon tájékozódtak a kialakult helyzetről, s döntöttek a figyelemfelkeltő demonstráció mellett. Az eredetileg 17 órára beharangozott rendezvény a jobbikos megmozdulásokat immár hagyományos jelleggel övező kiemelt rendőri figyelem és igazoltatás miatt némi csúszással kezdődött.

Demonstráció Berzéken

Nem a Jobbik akar polgárháborút

A jelenlevők egyperces néma főhajtással emlékeztek a cigánybűnözés újabb áldozata előtt, majd a Himnusz eléneklését követően Jakab Péter, a Jobbik miskolci közbiztonsági szakpolitikusa szólt a tömeghez. A képviselő beszédében rámutatott a megye cigány lakosságának növekvő arányára, s arra, hogy Borsod jövője azon áll vagy bukik, hogy a mindenkori hatalom hogyan viszonyul a cigányproblémához.

A politikus kiemelte, pénz helyett ideje erőt mutatni a cigányság felé, erre pedig csak a Jobbik képes, hisz csak a párt programjában szerepel a csendőrség az önfenntartó börtön, a bentlakásos iskola megvalósítása. A politikus utalva az elmúlt hetek „polgárháborús” hecckampányára elmondta azt is, nem a Jobbik akar polgárháborút, hanem az a Fidesz és az az MSZP, amely évtizedek óta uszítja a cigányságot, miközben a többségi társadalmat magára hagyja, önvédelmi reakcióit pedig igyekszik megfojtani.

Jöjjön Berzékre a bíró!

Balla Gergő országgyűlési képviselő a hatóság erélyes fellépését sürgette a cigánybűnözőkkel szemben, mondván megálljt kell parancsolni a magyarság lemészárlásának. A törvénytisztelő embereket a cigányok ma megfélemlítik, ugyanakkor a demonstráció azt mutatja, a jobbikosok nem félnek – jelentette ki a honatya felhívva a figyelmet a helyi közösségek összefogásának fontosságára.

Balla kitért a Cozma-perben született rendkívül enyhe ítéletre is, melynek kapcsán a képviselő meghívta Berzékre az érintett bírót, egyben a legsúlyosabb büntetés kiszabását kérte a berzéki gyilkosokra. Végezetül arra kérte a közvéleményt segítsék anyagilag is az árván maradt családot, melyben a Jobbik frakció is élen fog járni.

Nem hátrálhatunk tovább

„Nemcsak Borsodnak, de Hajdú-Biharnak is elege van a cigánybűnözésből!” Ezt már Kukcsár Gergely, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke mondta, aki arra világított rá, hogy egyre több településen lép „nagykoalícióra” egymással a rendőrség, a bűnözők és az adott önkormányzat. Példaként Konyár községet hozta fel, ahol a helyeik már csak a Jobbikban bíznak, TEK helyett pedig sokkal szívesebben látnák a csendőrséget.

Heves megye elnöke, Dudás Róbert a legnagyobb problémának azt látta, hogy a nincs rend, de a kormány ennek az ellenkezőjét hiszi, és ezt próbálja sulykolni a lakosságba is. Ezzel a hatalom a rendetlenséget pártolja – mondta a Jobbik heves megyei frakcióvezetője, aki szerint a kormány politikai megfontolásból támogatja a cigányságot, a Gárda vegzálásával pedig a bűnözőket támogatja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képviseletben Bakó József megyei elnök egy Wass Albert idézettel szemléltette, milyen pusztulás vár Magyarországra, amennyiben a napjainkban tartó rendkívül káros társadalmi folyamatok nem változnak. Bakó szerint ezeket a folyamatokat meg kell állítani, „gyermekeink, unokáink érdekében nem hátrálhatunk tovább”.

Orbán és Gyurcsány nem jött el

A szomszédos megyék elnökei után a Jobbik országos alelnöke, Gyüre Csaba mondott rendkívül szenvedélyes beszédet. „Berzék tragédiája a család, de egyben a nemzet tragédiája is. Elég volt!”- jelentette ki az országgyűlési képviselő, aki hiányolta, hogy a holokauszt és a romagyilkosságok nagy „emlékezői” Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Sólyom László nem jöttek el Berzékre.

Pedig lett volna mi ellen demonstrálniuk, hiszen az elmúlt két hétben is tucatnyi magyar embert öltek meg – fogalmazott Gyüre, aki szerint miközben Orbán az egyenruhás bűnözés és az államadósság üldözésével van elfoglalva, az emberek a rend társadalmát várják. Ezzel kapcsolatban a politikus rámutatott arra is – utalva a tüntetésen megjelent szép számú gárdistára –, hogy Orbán Viktor Strasbourgban korán jelentette be a paramilitáris alakulatok felszámolását, a törekvés ugyanakkor jelzi, hogy a Fidesz számára nem a cigányterror a fő probléma, hanem a Jobbik. Beszéde zárásaként a képviselő elmondta, nem a magyarok a rasszisták, hanem azok a cigányok, akik puszta szórakozásból ölnek magyar embereket.

Népirtás a magyarság ellen

A szónokok sorát Sneider Tamás zárta. A párt országos alelnöke a sorozatos magyarellenes gyilkosságok kapcsán magyar holokausztról, modernkori népirtásról beszélt, melyet a kormány nem akadályoz meg, hisz komoly rendőri erők csak akkor jelennek meg az ország bűnügyileg frekventált vidékein, ha ott a Jobbik rendezvényt tart. Ő maga azért „járkál” rendszeresen a Heves megyei Kerecsenden, hogy így érje el a rendőri jelenlétet.

Sneider, az Országgyűlés Szociális Bizottságának elnökeként tűrhetetlennek nevezte, hogy a cigányság az Orbán-kormány által rájuk fordított 120 milliárd mellett annak a többszörösét veszi fel szociális juttatások formájában. Emellett mérhetetlen károkat okoznak a közüzemi szolgáltatások lopásával – tette hozzá –, annál is inkább, mert az okozott kárt a szolgáltatók beépítik a rendesen fizetők számláiba. A legnagyobb problémát azonban abban látta a politikus, hogy a közbiztonság hiánya miatt ma már nem kifizetődő termelő munkát végezni, hisz a befektetett munka eredményét mások aratják le.

A népes hallgatóság a beszédek után fegyelmezett rendben végigvonult Berzék község főutcáján, majd az emlékezők az árván maradt család jelenlétében mécseseket gyújtottak a gyilkosság helyszíne előtt.

Végezetül a berzékiekkel kiegészült jobbikosok sora elindult, hogy megkoszorúzzák Nagy József végső nyughelyét. A temető méltóságteljes csendjét a „Boldogasszony Anyánk” éneke és a „Miatyánk” törte meg. Ezt követően a megjelent politikusok és szimpatizánsok kifejezték részvétüket Nagy József özvegyének és árván maradt kislányának.

A közel kétórás rendezvényt követően a lakosság legnagyobb bánatára a rendőrök népes hada elhagyta a települést, ugyanakkor a Jobbik harcedzett tagsága felajánlotta, ha a cigányterror miatt késlekedik a hatósági intézkedés, a lakók hivatkozzanak nyugodtan arra, hogy jobbikosok járkálnak a településen, s a rendőrség gyors reagálása garantáltan nem fog elmaradni.

Közvetlenül a tüntetés után az egyik jelenlevő ellen a rendőrség szabálysértési eljárást indított, mivel állítólag “bebizonyosodott” – rendőrségi felvétel szokatlanul gyors kielemzése után –hogy a rendezvény alatt, egy kisebbséget “szidalmazott”.

barikad.hu

Article source: http://barikad.hu/nepirtas_a_magyarsag_ellen_a_ciganybunoezes_ellen_demonstraltak_berzeken-20120505