Bűnügy kategória bejegyzései

Harc a terrorizmus ellen!

Harc a terrorizmus ellen!

Pucér sétával nappal, Nagy-Britanniában

1

Amint valószínűleg tudják, egy muszlim férfi számára bűn meztelen nőt látni a feleségén kívül és ha ez megtörténik, öngyilkosságot kell követnie.
Tehát a következő szombaton, 13 órakor, a brit nőket kérik kijönni a házukból meztelenül azért, hogy az összes terroristát eltüntessék a lakónegyedükből.
2

Ajánlott az egész tömbházat körül venni így egy órán át, az antiterrorista erőfeszítésben.
A hazafias érzelmű férfiak székeken ülve a házak előtt bebizonyíthatják támogatásukat a mozgalom iránt és azt, hogy nem a muszlim terror szimpatizánsai.
Mivel az iszlám vallás tiltja az alkohol fogyasztását, néhány hűtött üveg sör elfogyasztása bizonyíthatja még a hazafias érzelmeket. 3

A brit kormány értékeli az Ön erőfeszítéseit a terrorizmus szanálásában és üdvözli részvétét ebben az antiterrorista mozgalomban.

Ég áldja Nagy-Britanniát !!!

P.S.: Ha nem linkeli ezt a bejegyzést, akkor Ön egy terrorista szimpatizáns, esetleg a terroristák cinkosa, és elküldöm a bosszúm:

10527735_342244715969781_2567475721741955026_n

Tudatváltás 2012

Megdöbbentő írás, amit érdemes elolvasni! Hogy tudd, mi ,mért történik.

 Válts velünk egy fokozattal feljebb…
500 trillió dollár
/Rotschildok , Rockefellerek meg a Schwartz ( Soros ) Gyuri bácsi…/
Egy kiegészítés: A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz.

A Baseli központi jegybank rendelkezik fölötte hatáskörrel, ami érdekes módon magántulajdon, a Rotschild családé, akiknek a becsült osztatlan családi vagyona 500 trillió dollár. Nem vitatéma, gondolatébresztő. Tovább a folytatáshoz