IMF kategória bejegyzései

Harc a terrorizmus ellen!

Harc a terrorizmus ellen!

Pucér sétával nappal, Nagy-Britanniában

1

Amint valószínűleg tudják, egy muszlim férfi számára bűn meztelen nőt látni a feleségén kívül és ha ez megtörténik, öngyilkosságot kell követnie.
Tehát a következő szombaton, 13 órakor, a brit nőket kérik kijönni a házukból meztelenül azért, hogy az összes terroristát eltüntessék a lakónegyedükből.
2

Ajánlott az egész tömbházat körül venni így egy órán át, az antiterrorista erőfeszítésben.
A hazafias érzelmű férfiak székeken ülve a házak előtt bebizonyíthatják támogatásukat a mozgalom iránt és azt, hogy nem a muszlim terror szimpatizánsai.
Mivel az iszlám vallás tiltja az alkohol fogyasztását, néhány hűtött üveg sör elfogyasztása bizonyíthatja még a hazafias érzelmeket. 3

A brit kormány értékeli az Ön erőfeszítéseit a terrorizmus szanálásában és üdvözli részvétét ebben az antiterrorista mozgalomban.

Ég áldja Nagy-Britanniát !!!

P.S.: Ha nem linkeli ezt a bejegyzést, akkor Ön egy terrorista szimpatizáns, esetleg a terroristák cinkosa, és elküldöm a bosszúm:

10527735_342244715969781_2567475721741955026_n

Új vezetőt kapott az IMF magyarországi missziója

Új misszióvezetőt nevezett ki a Nemzetközi valutaalap (IMF) Magyarországi részlegének élére – írja a Napi Gazdaság. Az előző magyarországi vezetőt, Christoph Rosenberget Thanos Arvanitis váltotta – erősítette meg a Napi Gazdaság Online-nak Irina Ivascsenko, az IMF magyarországi képviseletének vezetője.

Thanos Arvanitis a Nemzetközi Valutaalap európai ügyekkel foglalkozó részlegének tanácsadója. Arvanitis 2010-től az ukrajnai missziót vezette, ezen a poszton ukrán sajtóhírek szerint március elején történt váltás. Az új misszióvezető kinevezése április 30-tól szól.

Arvanitis szerepe azért fontos, mert Magyarország jelenleg is arra vár, hogy tárgyalásokat kezdhessen az IMF-fel. Orbán Viktor miniszterelnök két hete úgy nyilatkozott, “az IMF a barátunk”, de Fellegi Tamás, a magyar tárgyalódelegáció vezetője azt mondta, a tárgyalások csak a törvénymódosítások elfogadása után (vélhetően ősszel) kezdődhetnek meg. A tárgyalásokat Magyarország Európai Unióval való konfliktusa akadályozta, de ez oldódott a kormányfő és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke közötti találkozó után.

Article source: http://hu.origo.feedsportal.com/c/33150/f/622409/s/1f32b651/l/0L0Sorigo0Bhu0Cgazdasag0C20A120A510A0Euj0Evezetot0Ekapott0Eaz0Eimf0Emagyarorszagi0Emisszioja0Bhtml/story01.htm