Blog kategória bejegyzései

Világvége

Írja az index.

Vilgvge

Világvége

Szakértők szerint néhány évtizeden belül bekövetkezik a ma ismert civilizáció elkerülhetetlen bukása. És ezek a szakértők most nem a maják, hanem egy a NASA által finanszírozott tanulmány szerzői, akik szerint az iparra és a fogyasztásra épülő társadalmak hatalmas nyersanyag-szükségletük miatt bukásra vannak ítélve, és csak idő kérdése, hogy mikor üt be a katasztrófa.
A tanulmány vezetője, Safa Motesharri az alkalmazott matematika professzora, a kutatás mögött pedig a Goddard Űrrepülési Központ állt. Motesharri szerint a felemelkedés és összeomlás folyamata egy megújuló folyamat, amire számos példát láthatunk a történelem során. A források fenntarthatatlan fokozatú kiaknázása, a javak egyenlőtlen elosztása és a túlfogyasztás az ipari társadalmak összeomlásához vezethet, akár néhány évtized alatt is, figyelmeztet az Ecological Economics nevű lapban megjelenő tanulmány.
A kutatók szerint a történelmi példákból az is látszik, hogy még a jól szervezett, fejlett birodalmak is törékenyek és átmeneti jellegűek, hiszen a Római Birodalom sem tartott örökké. Az okok általában megegyeznek: a jóléti rétegződés mintázata (vagyis a gazdagok és a szegények közti különbségek) és a természeti kincsek és egyéb források erőltetett kiaknázása mindig szerepet játszott egy-egy társadalom bukásában.
A tanulmány szerzői szerint a bukás elkerüléséhez fontos, hogy a javakat igazságosabban osszuk el, hogy drámaian csökkentsük a természeti kincsek kitermelését, de a népességnövekedést is fékezni kellene.

forrás: index.hu

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=342

Világkormány

Kína figyelmeztette Putyin elnököt, hogy:
AZ USA VILÁGHÁBORÚT AKAR 

Putyin elnök komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől.

Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó,amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára.
Az FSB nyilvánosságra hozott adatai is alátámasztják, hogy a fenyegetés valós, és az ismert összeesküvés-elméletektől sem áll távol. A közelmúltban a kínai belügyminiszter-helyettesnek egy Underwood nevű Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott át, amelyekből kiderült, hogy ezek a műveletek már most is előkészítés alatt vannak, és a közeljövőben számítani kell olyan amerikai akciókra, amelyek célja katasztrófák okozása, hogy a világ káoszba boruljon.

Az Egyesült Államok az afganisztáni kudarcért a pakisztáni vezetést okolja, melyet azzal vádol, hogy kijátszották az amerikai vezetést és támogatták a tálibokat. A képet bonyolítja, hogy Pakisztán fontos stratégiai partnere Kína. Több közös vállalkozásban is érdekeltek, többek között a kínai-pakisztáni ötödik generációs vadászgépet is együtt fejlesztik, valamint Pakisztán a saját tengerpartján haditengerészeti támaszpont létesítését is felajánlotta Kínának és a nyár folyamán Kína közölte, hogy “Kína a saját maga elleni támadásként fog értelmezni bármiféle Pakisztán elleni agressziót.” Ezért várható volt, hogy Pakisztán előbb vagy utóbb terítékre kerül az USA hadigépezete előtt. Pakisztán azonban atomfegyverrel rendelkezik. Van még egy csavar a történetben, miszerint az oroszok kezdik megszellőztetni a korábbi ukrán rakéta-eladásokat.
A Szovjetunió széthullása után Irán 20 atom-robbanófejek hordozására alkalmas rakétát vásárolt. Ezek szolgáltak később a Sahab-3 rakéták alapjául. Állítólag a robbanófejek nélkül vették meg, de ezt senki sem tudja leellenőrizni már, az viszont tény, hogy Ukrajna több robbanófejjel nem tud elszámolni. Ez természetesen ez azt jelenti, hogy Irán már nukleáris robbanófejekkel rendelkezik, de azt sem jelenti, hogy nem rendelkezik. És pont. Ez így igaz! Az iráni népnek már 2013. július hónapban 19 db atomtöltettel szerelt rakétája van.

De vissza a jelenre. Az átadott anyagok szerint a CIA Pakisztánban szándékosan megfertőzött több tízezer embert dengue-lázzal, ami egy gyengített, katonai célú baktérium, és egy kis fejlesztés után az amerikai lakosság ellen szándékoznak bevetni. De tervbe van véve az USA és az EU gazdaságának szándékos bedöntése, masszív hagyományos háborúk az USA-EU és Afrika, Ázsia, Dél-Amerika viszonylatában. Mindezek után jönne a Nagy Béke, amikor be szeretnék vezetni a Világkormányt. A tervezett háborúk egyikét az USA vezetné Mexikó és Dél-Amerika ellen, egy másikat a dél-kínai tengeren egy harmadikat pedig Pakisztán ellen, ez utóbbiban már nukleáris fegyvereket is bevetnének. Mellesleg Pakisztánban megtörténtek az első nyílt fegyveres összecsapások az amerikaiak és a pakisztáni haderő között.

Underwood – akit most tartóztatott le a CIA, mert nagy mennyiségű nemzetbiztonsági anyagot adott át Kínának -, elmondta, hogy az USA olyan mocskos háborúra készül, ami annyi halottat fog eredményezni, hogy jóérzésű ember számára egyszerűen elfogadhatatlan, ezért adta át az adatokat Kínának. Pakisztán és Irán ellen a háború már teljesen elő van készítve, és hogy mikor fog kirobbanni, az csak a hatalmasok pillanatnyi döntésein múlik.

Kína felhívta arra is a figyelmet, hogy az USA csendes-óceáni katonai parancsoksága figyelmeztette Kínát, ne terjeszkedjen a flotta műveleti térségében, ne távolodjanak el a partoktól messzebbre, mert a Csendes-óceán egész területe az USA hadműveleti zónája, és oda senkit sem fognak büntetlenül beengedni. Kína reagált a fenyegetésre, és készenlétbe helyezte flottáját, valamit felgyorsították az anyahajók gyártását, amelyekből összesen négy készül, a korábban megvásárolt szovjet-ukrán repülőgép hordozó alapján. Közölték az Egyesült Államok haditengerészetével, hogy a dél-kínai tengert akár fegyveresen is megvédik, ha bárki be merészeli tenni a lábát oda. Az amerikai figyelmeztetés Észak-Koreának, és az oroszoknak is szól. Líbia ügyét, valamint a szíriai eseményeket is ebbe az eseménysorba helyezték.

Kína kifejezte aggodalmát, hogy az Egyesült Államok olyan háborúra törekszik, amelyben először katasztrófák tömkelegét idézi elő, járványokat fog elindítani, hogy a világ a káosz állapotába kerüljön. Először hangzott el az összeesküvés-elmélet gyártók tézisein kívül, hogy az amerikaiak még a saját területükön belül is karanténzónákat állítottak fel, és hatalmas tömegsírtelepeket hoztak létre.

Az amerikai hadianyag gyártás a csúcson üzemel, és több háborúra elegendő készletet halmoznak fel folyamatosan. Az előkészített háborúknak két célja van Kína szerint: először az, hogy az USA-val szemben felállt egységet szétverje, majd politikai rendszereit megdöntse, a másik pedig az, hogy kieszközölje a nyugati világban, majd az egész bolygón a világkormányt.

Kína két módon válaszol az amerikai kihívásra. Az egyik, hogy hadseregét, tengerészetét, rakéta technológiáit rohamlépésekben fejleszti, a másik, hogy gazdasági háborút fog indítani az EU és az USA között, és valószínűleg ezért támogatja az EU-tagállamokat segély-hitelekkel.

Kína külön kitért a kaukázusi térségre. Az USA által befolyásolt szélsőségesek a hírek szerint tömegesen kapják különböző csatornákon az amerikaiaktól a hadianyagot. Oroszország belbiztonságát elsődlegesen a Kaukázusban próbálják megingatni. Erre vonatkozólag Underwood nagyobb mennyiségű adattal is szolgált, 10 000-nél több fényképet, dokumentumot adott át Kínának. Az Egyesült Államok azonban próbálja bagatellizálni az ügyet, mivel hatalmas katonai-stratégiai hiba történt.

A hírek nem szólnak róla, de a történethez hozzá tartozik valószínűleg az Iránnal kapcsolatos új botrány, mely szerint Irán merényletekre készült az Egyesült Államokon belül. A történet már szinte sablonosnak mondható: vagy egy szeptember 11-e, vagy tömegpusztító fegyverek birtoklásának vádja, vagy egy mostanihoz hasonló terrorcselekmény előkészítésének a legendája és egyből készen is van az ürügy a cselekvésre.
“Ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért verjük össze.
” Ez mind részletkérdés, a lényeg, hogy már keresik az okokat egy háborúra.

Az ehhez hasonló nagyszabású világfelforgató tervek persze meglehetősen ismertek a világhálót böngészők körében, de most először fordul elő, hogy nem egy fantáziadús weboldalról származnak, hanem az FSB-től és a kínai belügyminisztériumtól.

forrás: https://www.facebook.com/pages/Soml%C3%B3-V%C3%A9dPajzs-Sz%C3%B6vets%C3%A9g-h%C3%ADrport%C3%A1l/142868662433148

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=338

Rabszolgasorban

Hogyan tartják a hangok rabszolgasorban az emberiséget?

A hang energia

A legutóbbi Globális Energia Áttörés Konferencián Boulderben, Kolorádóban, Michael Tellinger megosztotta azt az elméletét, hogy a hang az egyik legnagyob mennyiségben előforduló szabad energia forma a bolygón. Elmondta, hogy a hang az elsődleges forrása minden dolognak, és az egész teremtés közös nevezője. Ezzel együtt azt is mondta, hogy ha egy földönkívüli faj energiát akar betakarítani a bolygóról, akkor az ilyen energiát hanggal tudja létrehozni.

Bizonyított tény, hogy az ősök hang energiát használtak

Michael Tellinger dél-afrikai tudós, felfedező, és az UBUNTU Felszabadítási Mozgalom alapítója. Érdeklődése az ősi régészet iránt egy otthona közelében található területen lévő régi kő kör tanulmányozásával kezdődött Dél-Afrikában. Az előadásáról készült felvételen (a cikk végén) Michael beszél az ősi leletek alapjairól, melyekről megállapították, hogy hangok létrehozására használták. Továbbá kifejti, hogy a hangokat hogyan használták mint energiát a tárgyak lebegtetésére annak érdekében, hogy olyan struktúrákat hozzanak létre, melyek örvényeket nyitottak meg, ami lehetővé tette, hogy ott űrhajók jöjjenek és menjenek.

Kisebb köralakú, fánk vagy tórusz, illetve fagylalt tölcsér formájú köveket találtak Dél-Afrika minden területén és szerte a világon. Egy időben, ezeknek a kristályos köveknek magasabb kereskedelmi értéke volt, mint az aranynak, mert képesek voltak a hangon keresztüli energia létrehozására. A fagylalt tölcsér alakú kövek tulajdonsága, hogy kong és harmonikus frekvenciákkal visszhangzik, amikor megütik. Kő oszlopok antennaként szolgáltak, melyeket számos ősi helyszínen megtaláltak.

Az Anunnakik, az energia betakarítók

Azon faj lényei, melyek mint Illuminátusok uralják és irányítják ma a bolygót, több forrás szerint egy Anunnakinak nevezett földönkívüli faj. A történet szerint az Anunnakik azért jöttek a Földre, hogy létrehozzanak egy emberi fajt, melyet rabszolgájukká tehetnek, hogy ez a rabszolga faj aranyat bányásszon a számukra. Az aranyra azért volt szükségük, hogy helyrehozzák a bolygójuk légkörét, feltételezhetően a Nibiruét.
Michael úgy becsüli, hogy több mint 10 millió kő kör romja található Dél-Afrikában,

10 milli k kr

10 millió kő kör

melyeket arra használtak, hogy feltehetően olyan hangenergia rácshálókat alakítsanak ki és kössenek össze, melyek lehetővé tették az Anunnaki űrhajóknak, hogy jöjjenek, és az aranyat elszállíthassák. Ez Enki idejében volt, vagy Ádám és Éva legendájának időszakában.

Az a felfedezés, hogy a legtöbb ősi hely monolitikus szerkezetei a Föld rácsvonalai mentén helyezkednek el, egy nagyobb képet tár elénk. Az Anunnaki tudósai építették ezeket az első energia vezetőket, mint amilyenek a kör alakú kő romok Dél-Afrikában, majd elkezdtek erősebb szerkezeteket építeni a Föld Ley-vonalai mentén. Stonehenge és a gizai piramisok alapvető példák, de a következő generációk is folytatták az egyre erősebb és összetettebb építmények létrehozását. Az egész bolygón meglévő szilícium alapú hálózatok látképe nagy hasonlóságot mutat a mai számítógépes áramkörökkel.

Anunnakik

Az Anunnakik, az energia betakarítók

Az emberek is energia vezetők

A kövekkel együtt, melyek kristályos tulajdonságokkal bírnak, az emberek is energia vezetők. Az emberek egy olyan rezonanciával rezegnek, ami hangot hoz létre, és az emberi érzelem egyszerűen mozgásban lévő energia. Az emberi hang egy erőteljes energia generátor. Megrázó felfedezés adódott Michael azon vizsgálatából, hogy a legősibb energiarács-hálózat helyszínek a bolygó Ley vonalain találhatóak. Az ősi energiarács-hálózat helyszínek több anfiteátrumot és kolosszeumot is magukban foglalnak. Feltételezni lehet, hogy ezek a struktúrák hasonlóak voltak a római kor kolosszeumaihoz, vagy a mai futball stadionokhoz. Amikor sok ember gyűlik össze, hatalmas mennyiségű energiát hoznak létre érzelmen, izgalmon, félelmen és az emberi hangon keresztül, ami összegyűjthető.

Ezt az elvet alkalmazni lehet a templomok és tornyok elrendezésére, melyeket arra használtak, hogy learassák az éneklésből és Isten dícséretéből adódó energiákat. Minden nagy város teljes elrendezése az energia betakarításán alapszik, egy számítógépes áramkör formájában, az emberektől összegyűjtött hang energiaforrással, melyet valaki megtervezett.

Egy izgalmas információ csemege, melyet Michael hozott fel a prezentációja során:
“Az ősi helyeken található kövek felvételeket tartalmaznak mindenről, ami ezeken a helyszíneken történt. Egy napon, talán hamarosan, az emberiség emlékezni fog arra, hogyan érhetők el ezek az információk, és arra fogjuk használni ezt a tudást, hogy úgy éljünk, ahogy szeretnénk.”
Hogyan használhatjuk ezt az információt most?

Ez a cikk Michael Tellinger előadásának kulcsfontosságú pontjait érintette, melynek az a szándéka, hogy kulcsot adjon az emberek kezébe, hogy rájöhessenek, hogyan lehet véget vetni ennek az energia begyűjtésnek. Arra bátorít mindenkit, hogy kutasson és gondolkodjon el azon, hogy a dolgokat képesek vagyunk megváltoztatni itt és most. Az emberi tudatosság minden területen történő növekedése most már elegendő muníciót biztosít számunkra ahhoz, hogy tisztességesen játszhassuk ezt a játékot.

Véget vethetünk ennek az energia betakarításnak azzal, hogy lényegében “végzünk” a régi Anunnaki irányítókkal, vagy eltávolítjuk őket a bolygóról? Elméletileg megölik magukat, ha a Földön maradnak, ahogy tovább folytatja frekvenciájának emelését, mivel soha nem lesznek képesek vele rezonálni anélkül, hogy összhangba kerüljenek a fénnyel. Ki tudja, meddig tartana? Az Anunnaki / Illuminátus tudja ezt, és a bolygó, és minden rajta élő gyors ütemű megsemmisítébe kezdtek. A hangban meglévő ingyen energia, és más ingyen energia eszközök feleslegessé fogják tenni a pénzt, ami szintén véget vet ennek az energia elvonásnak. Az emberi test képességeinek eltitkolt tudása egyre többünk számára teszi lehetővé, hogy emlékezzünk arra, hogyan vethetünk véget hatalmunk önként történő átadásának.

forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=327