Aktivizálódtak a piramisok

Piramis

Piramis

A válasz erre a kérdésre nem is olyan egyszerű, mivel még mindig nagyon keveset tudunk a piramisok valódi természetéről. Sok tudós egyetért abban, hogy ezek az építmények ősi információs adóvevőként szolgálnak. Az utóbbi időben pedig ez a feltevés, úgy tűnik, hogy megerősödni látszódik…

Arra gondolhatnánk, hogy ugyan mi a közös a mexikói Yucatan-félszigeten található Kukulkan piramis, a kínai Xian-völgy piramisai és az Andokban lévő Norte Chico piramisok között? Ezek az ősi templomok, amelyeket nagyjából az egyiptomi Gizai piramisokkal egy időben építettek fel, példátlan aktivitást kezdtek el mutatni a közelmúltban.

Sokan váltak szemtanúivá annak, amikor ezek a piramisok erőteljes fényoszlopot küldtek az égbe. Fénykép- és videofelvételek is készültek erről a szokatlan jelenségről (érdemes megjegyezni, hogy a tudósoknak átadott anyagokat nem szerkesztették és nincs kétség az eredetiségüket illetően).

Anton Jermolenko asztrofizikus úgy véli, hogy alapos elemzésnek kell alávetni a mostani eseményeket:

A világ tudományos közösségének nagyobb figyelmet kell fordítania a piramisok mostani esetére. Az, hogy ezeréves alvás után aktivizálódni kezdtek, önmagában véve rendkívüli jelenség. Úgy gondolom, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni a nyilvánvaló tényeket. Rá kell jönni arra, hogy miért vannak jelen még mindig. Elvégre nem egy egyedi esetről van szó, hanem tömeges jelenségről, Ázsiától Dél-Amerikáig.

A legfontosabb dolog, ami a tudósokat és a hétköznapi embereket foglalkoztatja: mi okozhatta ezt a fénykibocsájtást és hová irányulnak azok? Szemmel látható, hogy nem lehet banális véletlennek nevezni a történteket, így időre és pénzre van szükség e jelenség tanulmányozására. És ki tudja, hány lépésre maradunk a nagy piramisok rejtélyének a megfejtésétől.

forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2014_01_26/Mivel-magyarazhato-a-piramisok-varatlan-aktivizalodasa/

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=299