Ufók irányítják Amerikát (1)

Nyolcvanhárom éves koráig tartotta titokban az amerikai légierő volt ufó-leleplező szakértője, hogy valójában ő is hisz a földönkívüliekben, amióta a saját szemével látta őket az ötvenes években – írjaa Huffington Post. Richard French, az amerikai légierő nyugdíjazott alezredese az ötvenes években a Blue Book projektben dolgozott, az volt a feladata, hogy ufókkal kapcsolatos bejelentéseket vizsgáljon ki, megpróbálva bebizonyítani, hogy tévesek vagy félrevezetőek.

French csak most szedte össze a bátorságát, hogy bevallja, az egyik bejelentés kivizsgálása közben maga is látta a földönkívülieket, de hivatalos jelentésében inkább elkente az ügyet. A nyugdíjas tiszt elmondta: amikor 1952-ben elindult Újfundlanba, hogy kivizsgálja a bejelentést, sejtelme sem volt róla, hogy a saját szemével is láthatja majd a tiszta tengervízen át, ahogy a földönkívüliek javítják a tengerben felszín alatt lebegő köralakú űrhajóikat.

Az űrhajók átmérője 5 és fél méter volt, és körülbelül egy méter magasak voltak – mesélte megkönnyebbülten French. Az eset pár méterre történt a partról, szerinte legalább százan látták rajta kívül, köztük több helyi rendőr. Az űrhajóban levő lények körülbelül 60-90 centisek voltak és szürkék, hosszú kerük volt és két-három ujjuk. A fejük búbja szélesebb volt, mint az állkapcsuk, a szemük pedig ferde volt, pupillát nem látott bennük.

Hirtelen az egyik jármű kirepült a vízből, French elmondása szerint körülbelül 4-5000 km/órás sebességgel, majd 20 perc múlva visszatért a helyszínre. Ezután a két járművet mintha szerelgették volna egy darabig, majd együtt elrepültek, ismét nagyon nagy gyorsulással kirepülve a tengerből.

A legnagyobb érdekesség, hogy French ekkor a légierő ufóleleplező projektjében dolgozott, így nem mert előállni azzal, hogy ő is saját szemével látta a földönkívülieket. „A jelentésemben kitalációkat írtam le, arról, hogy nem ufókat láttam, hanem valamilyen felismerhetetlen járművet. Elkentem a valóságot, mert az volt a dolgom, hogy leleplezzem a bejelentést, eszerint is jártam el.″ French egyébként az Új-Mexikóban lezuhant ufóról is meglepő kijelentést tett: szerinte nem egy, hanem két földönkívülit lőtt le a hadsereg Roswellben 1947-ben.

Korábbi cikkünket ufókról, az ivóvízbe csempészett fluor és a kondenzcsík valódi hátteréről, sőt, világuralomra törő gyíkemberekről itt olvashatja.

forrás: index.hu

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=278