Mars városok?

ELREJTIK ELŐLÜNK A MARSOT! VÁROSOKAT TAKAR EL A NASA?

NASA leplezs

NASA leplezés

David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy “nem vicc”, és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.

Bemutatja a NASA Marsról készült képeit, melyek a “valódi Mars fotók a NASA javítások nélkül”, ahogy Vose mondja, miközben kiderül, hogy a NASA szándékosan megváltoztatta a képeket, hogy egész marsi városokat rejtsen el.

Ez nem olyan, mint más Mars videók, nem sziklák láthatóak, melyek úgy néznek ki, mint például egy gyík. Ezek valódi képek, színeiben módosítva és megfelelő fénnyel ellátva. Továbbá el lett távolította a piros és barna szín, mellyel a NASA festette meg a képeket.

A Mars éppen úgy lakott, mint a Föld, ugyanolyan városokkal és civilizációval, mint a miénk. Úgy tűnik, hogy ők is Emberek. Hogy van-e tudomásuk a létezésünkről, nem tudható. De mi most már tudunk az övékről!

Az “eredeti” Mars fotó:

Eredeti Mars fot

“Eredeti” Mars fotó

A Vose által módosított Mars fotó:

A Vose ltal mdostott Mars fot:

A Vose által módosított Mars fotó:

Nos ellenőrzésképpen Vose állításait, az “eredeti” Mars fotót letöltöttük és eltávolítottuk a vörös és a barna színt, amely úgy tűnik, mintha valóban takarásként szolgálna a képen. Az eredmény alább látható, a felszíni geometrikus formák és szabályosságok mind rajta vannak az űrügynökség “fotóján”, valóban elrejtve. Bárki leellenőrizheti, ha a képet letölti innen: letöltés

Az általunk módosított kép:

Az ltalunk mdostott kp

Az általunk módosított kép

A kép módosításához a Gimp grafikus program (ingyenes) lett használva, mely mint látható, tökéletesen megfelel a célra.

Mint mindig, az olvasónak magának kell eldöntenie, hogy egyetért-e Vose állításaival, vagy sem. Akinek kedve van hozzá, töltse le a képet, és némi próbálgatás után hasonló eredményre juthat.

 

 

 

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu

 

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=259