Szeptember 16-án jön a Crossing Lines

crossing_lines.jpgAz európai országhatárokon átnyúló, virágzó szervezett bűnözés problematikáját vizsgálja az AXN új saját gyártású sorozata, a Crossing Lines – Határtalanul, ami szeptember 16-án, dupla epizóddal indul az AXN tévécsatornán, a főbb szerepekben Donald Sutherlanddel, Marc Lavoine-nal és William Fichtnerrel.

A Crossing Lines – Határtalanul egy hat tagból álló nemzetközi elit alakulat munkáját mutatja be, akik az európai országhatárokon átnyúló bűnügyek felderítésén dolgoznak. A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) fennhatósága alá tartozó csoport olyan ügyeket kezel, amelyekkel kapcsolatban az egyes helyi rendőrségek, a hatékony nemzetközi szabályozás híján tehetetlenek. A sorozat Európában játszódik, amelyet a nyitott országhatárok, a szabad utazás és kereskedelem az egész világot fenyegető szervezett bűnözés legfontosabb bázisává változtatott. Így itt az ideje egy újfajta igazságszolgáltatás születésének.

A csapat tagjai a globalizáció sötét oldala mellett bemutatják az egyesített Európa kulturális sokszínűségét is. Kezdve az idealista francia sztárnyomozó Louis Daniellel (Marc Lavoine), az ír, német és olasz ügynökökön keresztül, kiegészülve a kiábrándult amerikai veterán Carl Hickmannel (William Fichtner) mindenki a saját erősségeit, hagyományait és elképzeléseit hozza a csapatba. Az összecsiszolódás pedig egyáltalán nem egyszerű, főleg a tragikus múltú, ellentmondásos ICC vezetővel, Michel Dornnal (Donald Sutherland) a háttérben.

<!–

–>

Article source: http://comment.blog.hu/2013/08/12/szeptember_16-an_jon_a_crossing_lines


Cimke:

Ez a bejegyzés 2013. augusztus 12. hétfő 11:17, perc időpontban készült a ” Egyéb” kategóriában.
Ha nyomon szeretnéd követni akkor add a hircsatornákhoz RSS 2.0.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19521