Rákészültek a Fidesz-aktivisták az ellenzéki sajtótájékoztató megzavarására


Már a sajtótájékoztatóit is igyekeznek megzavarni a Fidesz-aktivisták egy elfogott e-mail szerint. A hétfő reggel szétküldött levél szerint az Együtt-PM Szövetség Pécsett tartandó Széchenyi téri sajtótájékoztatójára készültek.

Pénteken kapott a szerkesztőségünk meghívót az Együtt-PM Szövetség Sajtóosztályától a hétfőn 13 órára tervezett sajtótájékoztatójukra. Mint írták: Szigetvári Viktor, az Együtt-PM Szövetség társelnöke sajtótájékoztatót tart Pécsett, melynek keretében bemutatja a pártszövetség Baranya megyei politikusait. Helyszín: Pécs, Széchenyi tér, a Hunyadi János szobor előtt.



Hétfő reggel elfogtunk egy e-mailt, amiben Balsors (akit régen tép) János demonstrációra szólít:

Figyelem!

Ma (08.12.) 13 órakor mutatják be a Széchenyi téren a Bajnai -párt baranyai jelöltjeit.
Jelen lesz Szigetvári Viktor, Gyurcsány volt kampányfőnöke is.
Aki ráér, az jöjjön 13 órakor a Széchenyi térre, tiltakozni az ország tönkretevői ellen!
Küldd tovább a felhívást ismerőseidnek is!
Jani

Több Fidesz közeli informátorunktól megtudtuk, hogy a kitalált Balsors János nevén futó e-mail cím, konkrétan a kormánypárt aktivistáihoz köthető. A felszólító levelet a Fidesz, illetve a Fidelitas aktivistái is megkapták.

Az eddig nem volt szokványos Pécsett, hogy az ellenzéki sajtótájékoztatókat is igyekeznének megzavarni, mert teljesen más műfaj, mint egy lakossági fórum vagy más nyilvános rendezvényük. Mint kiderült: hiába terelgetnének kacsát (mert mint tudjuk, könnyen összekeverik a libával) a Széchenyi téren, mert az Együtt-PM mégsem a város főterén tartja a sajtó számára összehívott eseményt.

De itt nem áll meg a történet, mert Balsors Jánosék is megtudták, hogy a Slyven Rendezvényközpontban lesz a sajtótájékoztató és a magát Libák Megmentői Csoport keresztelt aktivisták már oda készülnek.

Article source: http://rajtmester.hu/?p=19523