Nagy Péter hozzászólása (Zsidó Világkongresszus – Új időszámítás kezdődik hazánkban és nemzetünk történelmében)

Az, hogy a Zsidó Világkongresszus hazánkban ülésezik mindenképpen jelzésértékű, sőt több is annál. Vona Gábor a Jobbik elnöke Facebook bejegyzésében rendkívül intelligens módon hívta fel a magyarságot ellenállásra. Szombaton egy új időszámítás kezdődik Hazánkban, amennyiben a szabad véleménynyilvánítók és tiltakozók összejövetelét szétveretik a kézivezérelt „rendőrséggel”. Új időszámítás, mert immáron teljesen nyíltan lépnek majd fel az állami terror eszközeivel a másképpen gondolkodókkal, a véleményüket szabadon kifejezőkkel szemben.

Amennyiben így lesz – hiszen a regnáló rezsim provokálja saját nemzetét -, át kell értékelni mindent, amit eddig is tudtunk és kimondtunk, de át kell gondolniuk az eddig szemellenzős, ugyanakkor jóérzésű szavazóknak is mindazt, amit ezidáig hittek vagy éppen gondoltak az Orbán-kormányról.

Itt nem arról van szó – és ez a gondolatsor most szóljon nekik -, hogy bárki, aki magyarnak és nemzetéért aggódónak tartja magát, visszakívánja a 2010-et megelőző nyolc év bűnöseinek rendszerét – dehogy. Hanem arról, hogy gyerekeinknek, unokáinknak lesz e hazájuk, nemzetük.

A legnaivabb gondolat Orbán és követői részéről azt feltételezni, hogy ezzel a politikával nemzetünk megmenthető a megszállás alól. Nem menthető meg. A cionisták nem egyeznek ki senkivel, de bárkit felhasználnak céljaik érdekében, s ha a politikai rafináltság és a pénzhatalmi eszközök módszerei már nem vezetnek eredményre, akkor a nyílt terror és erőszak eszközeivel érik el céljaikat. Elérik, mert Izrael az egyetlen ország a világban, amely fütyül az ENSZ biztonsági határozataira, ha érdekei úgy kívánják, a megszállt palesztin területeken népirtást végez a lakosság megfélemlítése céljából, gettósítja a palesztinokat, ha úgy gondolja más országok légterét megsértve, támadást intéz számára kreált veszélyt jelentő objektumok, vagy éppen csoportok ellen, mint legutóbb éppen Szíriában tette és gyilkol.

Magyarországon, szombaton bekövetkezhet annak a bizonyosságnak a beismerése, melyet évek óta hangoztatnak a nemzetüket féltő és azért aggódó csoportok. És itt nem csupán a Jobbikra kell gondolni, hiszen a Jobbik mellett számos olyan szerveződés működik hazánkban, mely jól látja az cionista erők térhódításának következményeit. Viszont a Jobbik egy olyan lehetőség, mely szervezett formában mozgathat meg tömegeket, ami bizony a legnagyobb veszély a gyarmatosítók szemében. Ezért neonáci-fasiszta-rasszista-szélsőjobboldali ez a parlamenti párt és nem másért. A Jobbik egy nemzeti mozgalom, ami azért lett párttá, mert az érvényes választási szabályok értelmében másként nem jelenhetett volna meg a Nemzet Templomában. Viszont megjelent, és nyíltan gáncsolja a cionisták magyarországi gyarmatosító folyamatát. Lassítja a tempót és könnyen fellázíthatja az egyébként békés és befogadó magyar nemzetet.

A Jobbik a veszély, és a Fidesz is azért lett kikiáltva annak (lásd: EU), mert vonakodásai miatt közelíthető a Jobbikhoz, összemosható azzal, ami már alapot is adhat a külföldi, cionista beavatkozásra. Az alapvető ok tehát a vonakodás, miszerint a Fidesz nem tette meg az elvárt lépéseket a Jobbik betiltására. (Itt most belemehetnénk bizonyos demokratikus játékszabályok taglalásába, de ilyen szabályok a cionizmus berkeiben nem léteznek.)

A vasárnap kezdődő Zsidó Világkongresszuson Orbánnak be kell majd számolnia ennek miértjéről. Ezt ő is nagyon jól tudja, éppen ezért tiltatott be minden megmozdulást, melyek véleményalkotó szerepűek lehetnek a cionista zsidókkal és nem zsidókkal szemben. Ha szétvereti az ellentüntetőket, azt mondhatja, hogy lám kérem, nálunk elfojtunk minden Önök ellen irányuló megmozdulást, tehát mi mindent megteszünk az Önök biztonsága (és térhódítása, gyarmatosítása) érdekében. Ezzel a hozzáállásával még egy kicsit nyeregben maradhat, mondjuk a következő választásokig, de tovább már nem valószínű.

A már a látszatra sem adó állami terror nyílt megjelenésével egy új időszámítás veszi majd kezdetét Hazánkban. Véget ér a megszállás folyamata, az ország és a nemzet is véglegesen elveszti függetlenségét. Lassan ugyan, de megkezdődik majd a természetes, pusztán a létért folytatódó fizikai ellenállás kora, mely egyéni és csoportos tragédiák sorozatát vetíti elő elnyomott nemzetünk eljövendő történelmében.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő

About these ads

div { margin-top: 1em; }
]]>

Article source: http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/05/01/zsido-vilagkongresszus-uj-idoszamitas-kezdodik-hazankban-es-nemzetunk-tortenelmeben/#comment-26430