Archive for the ‘Blog’ Category

Nem betegség – éhezik – gazigazito.hu

június 6th, 2015

Nem betegség – éhezik – gazigazito.hu.

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=346

Világvége

március 17th, 2014

Írja az index.

Vilgvge

Világvége

Szakértők szerint néhány évtizeden belül bekövetkezik a ma ismert civilizáció elkerülhetetlen bukása. És ezek a szakértők most nem a maják, hanem egy a NASA által finanszírozott tanulmány szerzői, akik szerint az iparra és a fogyasztásra épülő társadalmak hatalmas nyersanyag-szükségletük miatt bukásra vannak ítélve, és csak idő kérdése, hogy mikor üt be a katasztrófa.
A tanulmány vezetője, Safa Motesharri az alkalmazott matematika professzora, a kutatás mögött pedig a Goddard Űrrepülési Központ állt. Motesharri szerint a felemelkedés és összeomlás folyamata egy megújuló folyamat, amire számos példát láthatunk a történelem során. A források fenntarthatatlan fokozatú kiaknázása, a javak egyenlőtlen elosztása és a túlfogyasztás az ipari társadalmak összeomlásához vezethet, akár néhány évtized alatt is, figyelmeztet az Ecological Economics nevű lapban megjelenő tanulmány.
A kutatók szerint a történelmi példákból az is látszik, hogy még a jól szervezett, fejlett birodalmak is törékenyek és átmeneti jellegűek, hiszen a Római Birodalom sem tartott örökké. Az okok általában megegyeznek: a jóléti rétegződés mintázata (vagyis a gazdagok és a szegények közti különbségek) és a természeti kincsek és egyéb források erőltetett kiaknázása mindig szerepet játszott egy-egy társadalom bukásában.
A tanulmány szerzői szerint a bukás elkerüléséhez fontos, hogy a javakat igazságosabban osszuk el, hogy drámaian csökkentsük a természeti kincsek kitermelését, de a népességnövekedést is fékezni kellene.

forrás: index.hu

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=342

Világkormány

március 8th, 2014
Kína figyelmeztette Putyin elnököt, hogy:
AZ USA VILÁGHÁBORÚT AKAR 

Putyin elnök komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől.

Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó,amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára.
Az FSB nyilvánosságra hozott adatai is alátámasztják, hogy a fenyegetés valós, és az ismert összeesküvés-elméletektől sem áll távol. A közelmúltban a kínai belügyminiszter-helyettesnek egy Underwood nevű Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott át, amelyekből kiderült, hogy ezek a műveletek már most is előkészítés alatt vannak, és a közeljövőben számítani kell olyan amerikai akciókra, amelyek célja katasztrófák okozása, hogy a világ káoszba boruljon.

Az Egyesült Államok az afganisztáni kudarcért a pakisztáni vezetést okolja, melyet azzal vádol, hogy kijátszották az amerikai vezetést és támogatták a tálibokat. A képet bonyolítja, hogy Pakisztán fontos stratégiai partnere Kína. Több közös vállalkozásban is érdekeltek, többek között a kínai-pakisztáni ötödik generációs vadászgépet is együtt fejlesztik, valamint Pakisztán a saját tengerpartján haditengerészeti támaszpont létesítését is felajánlotta Kínának és a nyár folyamán Kína közölte, hogy “Kína a saját maga elleni támadásként fog értelmezni bármiféle Pakisztán elleni agressziót.” Ezért várható volt, hogy Pakisztán előbb vagy utóbb terítékre kerül az USA hadigépezete előtt. Pakisztán azonban atomfegyverrel rendelkezik. Van még egy csavar a történetben, miszerint az oroszok kezdik megszellőztetni a korábbi ukrán rakéta-eladásokat.
A Szovjetunió széthullása után Irán 20 atom-robbanófejek hordozására alkalmas rakétát vásárolt. Ezek szolgáltak később a Sahab-3 rakéták alapjául. Állítólag a robbanófejek nélkül vették meg, de ezt senki sem tudja leellenőrizni már, az viszont tény, hogy Ukrajna több robbanófejjel nem tud elszámolni. Ez természetesen ez azt jelenti, hogy Irán már nukleáris robbanófejekkel rendelkezik, de azt sem jelenti, hogy nem rendelkezik. És pont. Ez így igaz! Az iráni népnek már 2013. július hónapban 19 db atomtöltettel szerelt rakétája van.

De vissza a jelenre. Az átadott anyagok szerint a CIA Pakisztánban szándékosan megfertőzött több tízezer embert dengue-lázzal, ami egy gyengített, katonai célú baktérium, és egy kis fejlesztés után az amerikai lakosság ellen szándékoznak bevetni. De tervbe van véve az USA és az EU gazdaságának szándékos bedöntése, masszív hagyományos háborúk az USA-EU és Afrika, Ázsia, Dél-Amerika viszonylatában. Mindezek után jönne a Nagy Béke, amikor be szeretnék vezetni a Világkormányt. A tervezett háborúk egyikét az USA vezetné Mexikó és Dél-Amerika ellen, egy másikat a dél-kínai tengeren egy harmadikat pedig Pakisztán ellen, ez utóbbiban már nukleáris fegyvereket is bevetnének. Mellesleg Pakisztánban megtörténtek az első nyílt fegyveres összecsapások az amerikaiak és a pakisztáni haderő között.

Underwood – akit most tartóztatott le a CIA, mert nagy mennyiségű nemzetbiztonsági anyagot adott át Kínának -, elmondta, hogy az USA olyan mocskos háborúra készül, ami annyi halottat fog eredményezni, hogy jóérzésű ember számára egyszerűen elfogadhatatlan, ezért adta át az adatokat Kínának. Pakisztán és Irán ellen a háború már teljesen elő van készítve, és hogy mikor fog kirobbanni, az csak a hatalmasok pillanatnyi döntésein múlik.

Kína felhívta arra is a figyelmet, hogy az USA csendes-óceáni katonai parancsoksága figyelmeztette Kínát, ne terjeszkedjen a flotta műveleti térségében, ne távolodjanak el a partoktól messzebbre, mert a Csendes-óceán egész területe az USA hadműveleti zónája, és oda senkit sem fognak büntetlenül beengedni. Kína reagált a fenyegetésre, és készenlétbe helyezte flottáját, valamit felgyorsították az anyahajók gyártását, amelyekből összesen négy készül, a korábban megvásárolt szovjet-ukrán repülőgép hordozó alapján. Közölték az Egyesült Államok haditengerészetével, hogy a dél-kínai tengert akár fegyveresen is megvédik, ha bárki be merészeli tenni a lábát oda. Az amerikai figyelmeztetés Észak-Koreának, és az oroszoknak is szól. Líbia ügyét, valamint a szíriai eseményeket is ebbe az eseménysorba helyezték.

Kína kifejezte aggodalmát, hogy az Egyesült Államok olyan háborúra törekszik, amelyben először katasztrófák tömkelegét idézi elő, járványokat fog elindítani, hogy a világ a káosz állapotába kerüljön. Először hangzott el az összeesküvés-elmélet gyártók tézisein kívül, hogy az amerikaiak még a saját területükön belül is karanténzónákat állítottak fel, és hatalmas tömegsírtelepeket hoztak létre.

Az amerikai hadianyag gyártás a csúcson üzemel, és több háborúra elegendő készletet halmoznak fel folyamatosan. Az előkészített háborúknak két célja van Kína szerint: először az, hogy az USA-val szemben felállt egységet szétverje, majd politikai rendszereit megdöntse, a másik pedig az, hogy kieszközölje a nyugati világban, majd az egész bolygón a világkormányt.

Kína két módon válaszol az amerikai kihívásra. Az egyik, hogy hadseregét, tengerészetét, rakéta technológiáit rohamlépésekben fejleszti, a másik, hogy gazdasági háborút fog indítani az EU és az USA között, és valószínűleg ezért támogatja az EU-tagállamokat segély-hitelekkel.

Kína külön kitért a kaukázusi térségre. Az USA által befolyásolt szélsőségesek a hírek szerint tömegesen kapják különböző csatornákon az amerikaiaktól a hadianyagot. Oroszország belbiztonságát elsődlegesen a Kaukázusban próbálják megingatni. Erre vonatkozólag Underwood nagyobb mennyiségű adattal is szolgált, 10 000-nél több fényképet, dokumentumot adott át Kínának. Az Egyesült Államok azonban próbálja bagatellizálni az ügyet, mivel hatalmas katonai-stratégiai hiba történt.

A hírek nem szólnak róla, de a történethez hozzá tartozik valószínűleg az Iránnal kapcsolatos új botrány, mely szerint Irán merényletekre készült az Egyesült Államokon belül. A történet már szinte sablonosnak mondható: vagy egy szeptember 11-e, vagy tömegpusztító fegyverek birtoklásának vádja, vagy egy mostanihoz hasonló terrorcselekmény előkészítésének a legendája és egyből készen is van az ürügy a cselekvésre.
“Ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért verjük össze.
” Ez mind részletkérdés, a lényeg, hogy már keresik az okokat egy háborúra.

Az ehhez hasonló nagyszabású világfelforgató tervek persze meglehetősen ismertek a világhálót böngészők körében, de most először fordul elő, hogy nem egy fantáziadús weboldalról származnak, hanem az FSB-től és a kínai belügyminisztériumtól.

forrás: https://www.facebook.com/pages/Soml%C3%B3-V%C3%A9dPajzs-Sz%C3%B6vets%C3%A9g-h%C3%ADrport%C3%A1l/142868662433148

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=338

Rabszolgasorban

február 20th, 2014
Hogyan tartják a hangok rabszolgasorban az emberiséget?

A hang energia

A legutóbbi Globális Energia Áttörés Konferencián Boulderben, Kolorádóban, Michael Tellinger megosztotta azt az elméletét, hogy a hang az egyik legnagyob mennyiségben előforduló szabad energia forma a bolygón. Elmondta, hogy a hang az elsődleges forrása minden dolognak, és az egész teremtés közös nevezője. Ezzel együtt azt is mondta, hogy ha egy földönkívüli faj energiát akar betakarítani a bolygóról, akkor az ilyen energiát hanggal tudja létrehozni.

Bizonyított tény, hogy az ősök hang energiát használtak

Michael Tellinger dél-afrikai tudós, felfedező, és az UBUNTU Felszabadítási Mozgalom alapítója. Érdeklődése az ősi régészet iránt egy otthona közelében található területen lévő régi kő kör tanulmányozásával kezdődött Dél-Afrikában. Az előadásáról készült felvételen (a cikk végén) Michael beszél az ősi leletek alapjairól, melyekről megállapították, hogy hangok létrehozására használták. Továbbá kifejti, hogy a hangokat hogyan használták mint energiát a tárgyak lebegtetésére annak érdekében, hogy olyan struktúrákat hozzanak létre, melyek örvényeket nyitottak meg, ami lehetővé tette, hogy ott űrhajók jöjjenek és menjenek.

Kisebb köralakú, fánk vagy tórusz, illetve fagylalt tölcsér formájú köveket találtak Dél-Afrika minden területén és szerte a világon. Egy időben, ezeknek a kristályos köveknek magasabb kereskedelmi értéke volt, mint az aranynak, mert képesek voltak a hangon keresztüli energia létrehozására. A fagylalt tölcsér alakú kövek tulajdonsága, hogy kong és harmonikus frekvenciákkal visszhangzik, amikor megütik. Kő oszlopok antennaként szolgáltak, melyeket számos ősi helyszínen megtaláltak.

Az Anunnakik, az energia betakarítók

Azon faj lényei, melyek mint Illuminátusok uralják és irányítják ma a bolygót, több forrás szerint egy Anunnakinak nevezett földönkívüli faj. A történet szerint az Anunnakik azért jöttek a Földre, hogy létrehozzanak egy emberi fajt, melyet rabszolgájukká tehetnek, hogy ez a rabszolga faj aranyat bányásszon a számukra. Az aranyra azért volt szükségük, hogy helyrehozzák a bolygójuk légkörét, feltételezhetően a Nibiruét.
Michael úgy becsüli, hogy több mint 10 millió kő kör romja található Dél-Afrikában,

10 milli k kr

10 millió kő kör

melyeket arra használtak, hogy feltehetően olyan hangenergia rácshálókat alakítsanak ki és kössenek össze, melyek lehetővé tették az Anunnaki űrhajóknak, hogy jöjjenek, és az aranyat elszállíthassák. Ez Enki idejében volt, vagy Ádám és Éva legendájának időszakában.

Az a felfedezés, hogy a legtöbb ősi hely monolitikus szerkezetei a Föld rácsvonalai mentén helyezkednek el, egy nagyobb képet tár elénk. Az Anunnaki tudósai építették ezeket az első energia vezetőket, mint amilyenek a kör alakú kő romok Dél-Afrikában, majd elkezdtek erősebb szerkezeteket építeni a Föld Ley-vonalai mentén. Stonehenge és a gizai piramisok alapvető példák, de a következő generációk is folytatták az egyre erősebb és összetettebb építmények létrehozását. Az egész bolygón meglévő szilícium alapú hálózatok látképe nagy hasonlóságot mutat a mai számítógépes áramkörökkel.

Anunnakik

Az Anunnakik, az energia betakarítók

Az emberek is energia vezetők

A kövekkel együtt, melyek kristályos tulajdonságokkal bírnak, az emberek is energia vezetők. Az emberek egy olyan rezonanciával rezegnek, ami hangot hoz létre, és az emberi érzelem egyszerűen mozgásban lévő energia. Az emberi hang egy erőteljes energia generátor. Megrázó felfedezés adódott Michael azon vizsgálatából, hogy a legősibb energiarács-hálózat helyszínek a bolygó Ley vonalain találhatóak. Az ősi energiarács-hálózat helyszínek több anfiteátrumot és kolosszeumot is magukban foglalnak. Feltételezni lehet, hogy ezek a struktúrák hasonlóak voltak a római kor kolosszeumaihoz, vagy a mai futball stadionokhoz. Amikor sok ember gyűlik össze, hatalmas mennyiségű energiát hoznak létre érzelmen, izgalmon, félelmen és az emberi hangon keresztül, ami összegyűjthető.

Ezt az elvet alkalmazni lehet a templomok és tornyok elrendezésére, melyeket arra használtak, hogy learassák az éneklésből és Isten dícséretéből adódó energiákat. Minden nagy város teljes elrendezése az energia betakarításán alapszik, egy számítógépes áramkör formájában, az emberektől összegyűjtött hang energiaforrással, melyet valaki megtervezett.

Egy izgalmas információ csemege, melyet Michael hozott fel a prezentációja során:
“Az ősi helyeken található kövek felvételeket tartalmaznak mindenről, ami ezeken a helyszíneken történt. Egy napon, talán hamarosan, az emberiség emlékezni fog arra, hogyan érhetők el ezek az információk, és arra fogjuk használni ezt a tudást, hogy úgy éljünk, ahogy szeretnénk.”
Hogyan használhatjuk ezt az információt most?

Ez a cikk Michael Tellinger előadásának kulcsfontosságú pontjait érintette, melynek az a szándéka, hogy kulcsot adjon az emberek kezébe, hogy rájöhessenek, hogyan lehet véget vetni ennek az energia begyűjtésnek. Arra bátorít mindenkit, hogy kutasson és gondolkodjon el azon, hogy a dolgokat képesek vagyunk megváltoztatni itt és most. Az emberi tudatosság minden területen történő növekedése most már elegendő muníciót biztosít számunkra ahhoz, hogy tisztességesen játszhassuk ezt a játékot.

Véget vethetünk ennek az energia betakarításnak azzal, hogy lényegében “végzünk” a régi Anunnaki irányítókkal, vagy eltávolítjuk őket a bolygóról? Elméletileg megölik magukat, ha a Földön maradnak, ahogy tovább folytatja frekvenciájának emelését, mivel soha nem lesznek képesek vele rezonálni anélkül, hogy összhangba kerüljenek a fénnyel. Ki tudja, meddig tartana? Az Anunnaki / Illuminátus tudja ezt, és a bolygó, és minden rajta élő gyors ütemű megsemmisítébe kezdtek. A hangban meglévő ingyen energia, és más ingyen energia eszközök feleslegessé fogják tenni a pénzt, ami szintén véget vet ennek az energia elvonásnak. Az emberi test képességeinek eltitkolt tudása egyre többünk számára teszi lehetővé, hogy emlékezzünk arra, hogyan vethetünk véget hatalmunk önként történő átadásának.

forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=327

Génháború

február 19th, 2014
Kína azt állítja, az USA biológiai fegyverekhez gyűjt kínai, európai és arab géneket.

Gnhbor

Génháború

 

Egy kínai katonai újság, a China National Defence szerint amerikai tudósok kínai etnikumú személyek génjeit gyűjthetik genetikailag célzott biológiai fegyverek kifejlesztésére.

Az 1975-ben életbelépett Biológiai és Toxikus Fegyverszüneti megállapodás ellenére számos ország, köztük az Egyesült Államok és Izrael is, folytatja a biológiai fegyverek kifejlesztését célzó programokat, írja a lap.

Információik szerint az Egyesült Államok egy titkos projekt keretében olyan genetikai fegyvert fejleszt, ami kínai, fehér európai és arab személyek génjeivel kísérletezik. Sokan úgy gondolják, hogy számos nem katonai szervezet is részt vesz az amerikai génháború projektben, annak reményében, hogy olyan gyógyszereket és élelmiszereket fejlesszenek ki, amelyek megváltoztathatják a célcsoportok génszerkezetét, teszi hozzá a lap.

A cikk arról is beszámol, hogy az Egyesült Államok már számos genetikai fegyverrel rendelkezik, például olyan formában, hogy egy Afrikából vagy a közel-keletről származó vírust juttatnak be mondjuk a borászatnál alkalmazott élesztőbe különböző betegségek elterjesztéséhez. Oroszországról is úgy gondolják, hogy a genetika segítségével fejleszt egy új anthrax (lépfene) jellegű toxin variánst, ami ellenáll az antibiotikumoknak, míg Izraelről az a hír járja, hogy az arabok számára veszélyes, de a zsidó származásúakra ártalmatlan genetikai fegyver kifejlesztésén dolgozik.

Ezek az országok komoly forrásokat biztosítanak a génkutatás számára, mert a genetikai fegyverek nemcsak hatékonyak, de költségtakarékosak is, ha tömeges mészárlásról van szó, áll a cikkben. Összehasonlításképpen az Egyesült Államok hozzávetőleg 5 millió dollárból képes felépíteni a genetikai fegyverek tárolására alkalmas létesítményt, míg ugyanez atomfegyverek esetében 5 milliárd dollárba kerülne. Az Ebola vagy mondjuk a HIV vírus fegyverré alakításával az egész emberiséget elpusztíthatják.

A genetikai fegyvereket sok más módon is bevethetik. Például baktérium vagy vírushordozó rovarokat és mikroorganizmusokat engedhetnek ki a szabadba, a folyóvizekbe, a városokban vagy tömegközlekedési hálózatokban.

A genetikai fegyvereket sokkal nehezebb kimutatni és sok esetben csak a készítő rendelkezik a genetikai „kódhoz” tartozó kulccsal, ami megnehezíti az esetleges ellenszerek kifejlesztését. A hagyományos fegyverekkel összehasonlítva a genetikai fegyverek sokkal nagyobb pszichológiai kárt okozhatnak a célcsoportban.

A biotechnológia rendkívül gyors fejlődésével ezek a fegyverek sajnos egyre nagyobb és valós veszélyt jelentenek az emberiségre nézve.

Forrás: http://idokjelei.hu/

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=324

Védett: Atlantisz a Marson volt?

február 18th, 2014

Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=318

A holdról 2.

február 1st, 2014
A halott Hold teóriája hamis 2.rész

Bizony amellett, hogy a Holdon nincs minden rendben, és az egyáltalán nem halott égitest, már W.H.Pickering 1903-ban (!)megjelent könyve is tanúságot tesz. Később más csillagászok, például M. K. Jessup — a michigani egyetem csillagászat- és matematikaprofesszora a The Expanding Case tor the UFO (A kibontakozó UFO-ügy) című művében már 1957-ben is boncolgatta a Holddal kapcsolatos rendkívüli jelenségeket.

 

Hold

Hold

A kizárólag Hold-kutatással foglalkozó nagy hírű tudós, V.A. Firsoff szintén az ötvenes évek végén kiadott Strange World ot the Moon (A Hold különös világa, 1959) című könyvében tudományos, megdönthetetlen bizonyítékokat szolgáltatott arról is, hogy a Holdon igenis van víz és légkör. Mi több, bizonyította, hogy növényzet is található a felszínen! A vaskalapos tudomány módszere a könyvekkel kapcsolatban az volt, hogy elérték: a könyvek árusítását beszüntessék, így azok gyakorlatilag nem jutottak el az olvasókhoz….

Szélben lobogó zászlók

Nagyon tanulságos volt az a jelenet is, amelyet a világ tévénézői láthattak 1969 júliusában, az első holdraszállás alkalmával. Amikor az Apollo—11 amerikai űrhajó legénysége, a világon elsőnek a Holdra lépő két amerikai férfi, Armstrong és Aldrin leértek és működő tévékamerákat állítottak állványokra, majd kitűzték az amerikai zászlót — szintén ennek az elméletnek a nevében cselekedtek.

Ugyanis mint azt láthatjuk az akkori felvételeken — a kamera még be volt kapcsolva, a két űrhajós visszajött a géphez. A képen pedig — abban a pillanatban — a zászlót láthatta a földi közönség. Igen ám, de akkor egy odatévedt kis szellő megmozgatta a zászló anyagát…  A két űrhajós szinte eszeveszetten rohant a kamerához, hogy eltakarják a látványt.

Hold 2

Hold 2

Amikor legközelebb láthattuk a zászlót, már drótokkal ki volt merevítve. Így persze az attól kezdve mindig mozdulatlanul állt mert hogy a Holdon nincsen légkör és ilyesmit senki ne is higgyen! Több UFO-kutató és más szerző kielemezte ezt a filmrészletet. Így tett William Brian is, aki 1982-ben az akkor még híres Watergate-ügyre célozva választott címet könyvének: Moongate: Supressed Findings of the U.S. Space Program (A Hold-botrány — Az amerikai űrprogram eltitkolt felfedezései). Ebben bebizonyította, hogy az amerikaiak nem is álltak a zászló mellett, tehát nem azok mozdították meg a zászólt.

Ha nincs ott levegő, bizony érintés nélkül nem mozdíthatják azt meg. De közben kiderült, hogy a Hold mögött eltűnő csillagok is előbb hunyorognak, mielőtt kialszanak — mert egy kb. 5 kilométeres légkör veszi körül az égitestet. Az oda érkező, bele ütköző mikrometeorok is felizzanak, mielőtt a talajba csapódnának — ennek oka ismét csak a légkör lehet. A sokáig tagadott légkör jelenléte okozza, hogy 1773 óta—amióta az emberek a Földről aránylag jó távcsövekkel kezdték figyelni a Holdat — láthattak ködöt, felhőket és más légköri jelenségeket. Mindezt persze jól tudták a tudósok korábban is.

A NASA 1958 végén jött létre, és legfontosabb feladatának tartotta, hogy embert juttasson el a Holdra, majd ott bázisokat alapítson, mielőtt ezt a szovjetek teszik. Nyilvánvaló, hogy minden létező megfigyelésről tudtak, amit az emberek az addig eltelt évek (évszázadok) alatt összegyűjtöttek égi kísérőnkről. Mégis az 1990-es évek végéig, vagyis legalább negyven évet kellett várni, míg beismerték a holdi víz és légkör létezését! Vajon miért tettek így, és nem másként?

Hold 3

Hold 3

Tibetieket a Holdra..?

Ha most eltekintünk attól, ami lassan bizonyított ténnyé válik, hogy idegenek tartózkodnak a Holdon — be kell ismernünk végre azt is, hogy ott lehetséges az élet. Kiderült, hogy a holdi talajban remekül tenyésznek a földi magvak. Ha vízhez is jutnak, ültetvények nőhetnek abban a számunkra még különös légkörben is. Egészséges földi emberek majdnem ugyanúgy élhetnének ott, mint Tibetben, a Himalája vagy az Andok egyéb magas vidékein. Ahol évezredek óta, és ma is élnek bennszülöttek, akik hozzászoktak ehhez az életmódhoz. Két tudós, Fred Steckling és Daniel K. Ross egészen komolyan javasolták már, hogy az Andokban élő indiánok és a tibetiek között keressenek és képezzenek ki olyan nőket és férfiakat, akik megtanulva az űrutazáshoz szükséges ismereteket, a majdan felépülő holdi támaszpontokon élhetnének.

Nos, gondolkozzunk el egy dolgon: ha mindezeket az információkat legalább negyven éven át nem titkolják el a közvélemény és a kormányok elől, akkor most hol tartanánk?

Már nyilván több támaszpont lenne a Holdon, ezek közel húsz éve működnének és nem csupán nyersanyagokat bányásznának ott a gépek és robotok, hanem az emberek számos értékes kutatási programot is elvégeztek volna eddig. Már sokkal többet tudnánk nemcsak a Holdról, de a Naprendszerről is. Tudományos bázisok, obszervatóriumok, érckitermelő bányák, sőt talán energiatermelő telepek is létesülhettek volna ott… Igen ám, de miért hazudták nekünk, hogy a Holdon nincs víz és nincs levegő?

Pontosan azért, nehogy a társadalom nyomására kénytelenek legyenek űrhajókon embercsoportokat indítani és ott bázisokat építeni. És miért tartottak ettől?

Egyszerű a válasz: mert a Hold már foglaltOtt idegenek vannak, akik a jelek szerint nem kívánják ezt a társbérletet.

Erre utal az is, hogy á két földi szuperhatalom egyszer csak a program közepén minden hihető magyarázat nélkül felhagyott a Hold-programmal és többé nem küldött oda egyetlen űrhajót, egyetlen embert sem. A két hatalom közül az egyik szétesett, de a másik megvan, és tovább folytatja ezt a bújócskát. Vagy mondjuk ki kereken: ezt a hazudozást.

Márpedig ez veszélyes játék, a hazugságokra bármikor fény derülhet — a mi számunkra máris fény derült. Akkor pedig még nagyobb bajok lesznek és a hivatalos tudomány botosispánjainak is annyi lesz: Megint csak felmerül a kérdés: miért tették, miért teszik…? 

UFO a Holdon

Az emberek a Földről századok óta látják távcsöveiken keresztül, hogy a Holdon furcsa foltok, pontok mozognak, haladnak, olykor sebesen repülnek. De nem csak régen volt így. Az 1950-es évektől kezdve, az egyre nagyobb felbontóképességű távcsövek segítségével az amatőrök is láttak több kilométer átmérőjű repülő objektumokat a Hold térségében. Láttak ilyen hajókat, amelyek aztán elhagyták a Hold légkörét és elmerültek a fekete űrben.

Számtalan kráterből ki, másokba berepülő UFO-t is megfigyelhettek: Miért van az, hogy efféle leírásokat és fotókat csak az amatőrök közölnek, vajon a csillagászok és remekül felszerelt obszervatóriumaik mindezt nem látják? Az elhallgatást az is bizonyítja, hogy amikor végre — a nagy nyomásnak látszólag engedve – maga a NASA adott ki egy, a holdi rejtélyes jelenségeket tárgyaló katalógust, ahol is 579 anomáliát sorolt fel — ezek között egyetlen egy UFO-esetet sem jegyeztek be!

Mintha azok nem is léteznének, mintha azokról nem készültek volna jegyzőkönyvek, fotók! Mégis, a nagy igyekezetben, mint az lenni szokott, néha hibákat követtek el a cenzorok is. Két rázós NASA-fénykép kikerült a féltve őrzött gyűjteményből. Az egyik felvétel 1969 júliusában az Apollo-11 utazása alkalmával készült. Az űrhajósok automatikus kamerája véletlenül lekapott egy fénylő, nagy sebességű objektumot, amely a Hold felszíne fölött száguldott. Nem kétséges, hogy UFO-ról volt szó.

A szerkezet különben nem a szokásos diszkosz, hanem szivar alakú volt. A fotó száma NASA-11-37-5438.

Hold 4

Hold 4

A másik képet 1972 júliusában az Apollo-16 űrhajó Hasselblad-kamerája készítette — ez is szivar alakú UFO volt, ráadásul igen nagy méretű! Elég közel haladt a Hold felszínéhez. Láthatóan ionizálta a légkört is — amely, mint az akadémiákon mondták akkoriban, nem is létezett…— és nagy árnyékot is vetett a talajra. Ennek a fotónak a száma: NASA-16-19238.

hold5

hold5

Talán mondani sem kell, hogy miután a két szuperhatalom felhagyott a holdexpedíciókkal, a földi megfigyelők továbbra is láttak ott UFO-kat és más, a normálistól eltérő jelenségeket. A legtöbb ilyen hosszabb-rövidebb filmet japán megfigyelők készítették abban az időszakban. Nem győzünk csodálkozni, hogy miért e hallgatás? Nyilván nem azért hazudták ennyi ideig, hogy nincs ott víz és légkör — mert ezt valami rejtélyes okból nem akarták velünk közölni. Ez a sok évtizedes hazugság más célt szolgált; elvenni a kedvünket attól, hogy a Holdra menjünk.

Elvenni a laikusokból álló kormányok kedvét attól, hogy drága projekteket finanszírozzanak, hogy nyomást gyakoroljanak a költségvetési szervekre, hogy pénzeket folyósítsanak a holdexpedíciókra. Hiszen ha ezek a tudományos körök azt hangoztatják, hogy a Hold nem egyéb élettelen sziklahalmaznál, amelyen sem víz, sem levegő nincs, joggal kérdezheti az átlagember: minek mennénk oda…?

Így állt elő az a fura helyzet, hogy az intézményes tudomány képviselői két szuperhatalom politikai berkeiben is elhintették a kétkedés magvait. Mi több, hazugságaikkal azt a hitet ébresztették a döntéshozókban, hogy lám, hiába mentek el hatszor egymás után a Holdra, ott nincs semmi, amiért érdemes lenne ennyit kockáztatni, és ennyit költeni…

Ehelyett inkább a sokkal drágább és kockázatosabb, nagy anyagi veszteségekkel, ámde azonnali eredményekkel semmiképpen sem kecsegtető Mars-kutatás felé terelték a politikusok érdeklődését és pénzét. Nem kétséges, minden amerikai és orosz kormányban voltak és ma is vannak beavatott személyek, akik pontosan tudják, mi a helyzet. Akik tisztában vannak az igazi okkal, ami miatt az emberek — és egyáltalán, a földlakók mint egy civilizáció képviselői —ma nem mehetnek a Holdra. Durvábban fogalmazva arról van szó; ezt nekünk megtiltották.

Hogy kik…? Hát azok, akik már évszázadok óta olyan roppant furcsa, de önmaguk számára és hasznára biztosan logikus dolgokat művelnek a Holdon. A bolygónkhoz tartozó kis égitesten, amelyet eddig mindig a magunkénak hittünk.

hold6

hold6

Pedig legfőbb ideje megtanulni, hogy a Hold bizony nem a miénk, már biztosan nem az. Persze lehet, hogy egyszer mégis a miénk lesz — ha megosztozunk rajta a mostani tulajdonosokkal vagy bérlőkkel. Mert hiszen a kozmoszban minden mindenkié, ily módon nyilván közünk lehet a Holdhoz is. Csak az a baj, hogy valakik előbb értek oda és azt most ők használják. Nincs kizárva, hogy egyszer majd elmennek, és akkor mi vehetjük birtokba égi kísérőnket. De egy sajátságos társbér-letet sem zárhatunk ki..

Rejtélyek szigete / Nemere István írása

forrás: http:/  /rejtelyekszigete.com/

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=302

A holdról 1.

február 1st, 2014
A tudomány képviselői régóta állítják, hogy a Holdon nincs élet, legfeljebb hogy égi társunkon esetleg, talán, legfeljebb rejtett módon (fagyottan, talajban) létezik némi víz és szegényes gázréteg.

Állítják továbbá, hogy a Hold tulajdonképpen halott világ, amelyet évmilliók óta csak a reá tévedő meteorok látogatnak. Élénken tiltakoznak, ha bárki előáll azzal, hogy ott valamiféle tevékenységre, tehát élő, gondolkodó lényekre utaló jelek vannak.

A hold

A hold

Ezt kifejezetten tagadják is — de általában az történik, hogy az ezekről szóló bizonyítékokat elhallgatják. Nem sorolom most fel mindazt a rengeteg jelet — az elmúlt századokban legalább ezer megfigyelés bizonyítja, hogy a Holdon folyamatosan történik valami — mert megtettem ezt már az UFO és tudomány című könyvemben. Most inkább erről az elméletről és az ezzel ellentétes bizonyítékokról beszélnék.

Miféle tényekről van szó?

Hát például olyanokról, mint ami 1954-októberében történt. Mit láttak a földiek egyik éjszakai megfigyelésük alkalmával? A Tycho Brahe holdkrátertől az Arisztarkhosz kráterig haladt egy sebesen mozgó, kerek, fekete folt. Földi csillagász megfigyelők mindezt jól látták távcsöveiken keresztül és időmérést is alkalmaztak. A folt — a talajtól való távolság függvényében — 2-8 kilométer (!) átmérőjű űrjármű lehetett. Más magyarázat nincs.

A szerkezet — mint azt később a két pont közti, már ismert távolságból megállapították — csak-nem 9700 km/óra sebességgel repült! A két kráter közti hatalmas távolságot mindössze húsz perc alatt tette meg, majd eltűnt. Persze nem ez volt az egyetlen ilyen esemény. Az elmúlt századok során, de a huszadik században, sőt annak második felében is egyre szaporodtak a nyugtalanító jelek. A földi hivatásos és amatőr csillagászok — akik rengeteg UFO-t láttak és közöltek belső szaklapjaikban az elmúlt száz évben — nemegyszer füstöt, fényeket, mozgó tárgyakat, a terepen elváltozásokat, sőt nemegyszer egész kráterek eltűnését, a felszín rejtélyes alakulásait is megfigyelték a Holdon. Mindeközben azonban a hivatalos — tehát vaskalapos, maradi, a külvilág véleményével nem számoló, azt egyenesen semmibe vevő, megvető — tudomány képviselői mereven ragaszkodnak ahhoz az állításukhoz, hogy a Holdon nincs élet és értelmes tevékenységnek sem múltbeli nyomai nincsenek, sem jelenleg nem zajlik ott ilyen.

Olvassunk bele bármelyik tudományos vagy akár csak népszerűsítő munkába — élükön az úgynevezett szkeptikusok, vagy tényeket tisztelők munkáival — és máris talál-kozhatunk káros tevékenységük nyomaival. Mert ez bizony káros. Itt is folyik egy nagyméretű titkolódzás, aminek sajnos majd később isszuk meg a levét. No nem mi, kik biztosak vagyunk az UFO-k létében vagy például az idegenek holdi tevékenységében. Hanem az emberiség, amelynek nagy többsége mindent készpénznek vesz, amit a vaskalaposok állítanak.

De a legnagyobb vesztes természetesen maga a tudomány lesz. Egy nagy leégés kezd körvonalazódni, és bizony nehéz lesz majd megmagyarázniuk az akadémiáknak és űrkutató szervezeteknek, miért hazudoztak oly sokáig…? Minden jel szerint kezd beigazolódni azok gyanúja, akik szerint a földi holdkutatás igenis azért maradt abba oly váratlanul és hirtelen 1972-ben, mert az úrhajósokat odaküldő amerikai intézmények meggyőződtek arról: a Hold már foglalt.

A hold

A hold

A sok évtizedre szóló, és előre be is jelentett nagy kutatóprogramot mindössze három (!) év (1969-1972) után leállították és azóta emberek nem jártak a Holdon. Ami már Önmagában is roppant gyanús. De nem ez a legnagyobb baj. Hanem az elhallgatás, amely az-óta is folyik szinte nagyüzemi módszerekkel és mértékben. Mint azt néhány mostanában megjelent könyv bizonyítja, a NASA űrkutató szervezet egyáltalán nem mentes a manipulációktól. A szervezet és a vezető csillagász körök — nemcsak Amerikában, hanem Oroszországban és néhány más országban is — arra törekednek, hogy a világ ne ismerhesse meg az igazi Hold-felvételeket. Ezeken ugyanis egyértelmű jelei látszanak annak, hogy a Holdon igenis vannak valakik és ott tevékenykednek, ki tudja, mióta már?

Ottlétüknek olykor kívülről, az űrből — tehát a Földről is észrevehető, felfedezhető jelei, bizonyítékai vannak. Persze ilyesmiket csak a nagy felbontású, igen részletgazdag fotókon fedezhetünk fel, amelyekhez hasonlókat nem lehet a Földről távcsövekkel készíteni. Ezek java része inkább a Hold közelében elhaladó, Földről felbocsátott szondák segítségével készült — de a legtöbb felvételt soha nem hozták nyilvánosságra!

Az élő Hold bizonyítékai

Azt kell mondanunk, hogy a cenzorok nem mindig dolgoztak kellő körültekintéssel. Így az elmúlt évtizedekben történtek tévedések is. Szerencsére! Mert ily módon kikerültek a világba olyan felvételek, amelyek egy egészen más Hold-képet, felületet, felszínt és tájat mutatnak, mint amit el akarnak velünk hitetni. Megesett, hogy a NASA nyilvánosságra hozott olyan felvételeket is, amelyeket az ismeretlen eredetű, de minden jel szerint szorgalmasan működő cenzorbizottság nem látott. Mint azt Ingo Swann amerikai kutató írta a Penetration (fordítsuk Behatolásnak, Kifürkészésnek) című könyvében, egy-egy ilyen fotón döbbenetes dolgokat láthatunk.

De ez a szerző nincs egyedül. Már jóval korábban írt ugyanerről George Leonard Sornebody Else is on the Moon (Van még valaki a Holdon) című könyvében. Ebben elég meggyőzően bizonyította be, hogy a NASA már szinte mindent tud a Holdon zajló, felszín alatti idegen tevékenységről, de azt elhallgatja. Egyes, a mi oldalunkon álló, az igazság kiderítését követelő szerzők már jó ideje közölgetnek a műveikben olyan fotókat, amelyek kicsúsztak az említett cenzúrabizottság kezéből. Ezek bizony igen elgondolkoztatóak és némelyik egyenesen bizonyíték értékű. Látunk rajtuk a Hold fölött száguldó UFO-kat, köztük olykor igen nagy méretűeket is.

De nemegyszer csak az árnyékuk bukkan fel. Ám láthatóak szakadékokon átívelő hidak, hangárhoz hasonló, kiépített raktárhelyiségek, afféle nem természetes barlangok, szögletes-szabályos építmények, felszálló füst, fényjelek stb. Mindezt persze kiegészíthetjük egyes, a NASA-tól távozó tudósok beismeréseivel vagy a Holdra szállt űrhajósok és a NASA houstoni űrközpontja közti rádióbeszélgetések nem cenzúrázott, titokban felvett változataival. Már a hetvenes évek vége óta forgalomban van harmincöt olyan Hold-fénykép, amelyeket Földi tudományos eszközök készítettek és amelyeket sikerült megmenteni a titoktartás, az elsüllyesztés elől.

E fotók alapján már most is nagy bizonyossággal — mi több, száz százalékos bizonyossággal — állíthatjuk, hogy a Holdon igenis folyik valamiféle értelmes tevékenység, amelyet értelemszerűen nem mi, emberek végzünk, hisz nem vagyunk ott jelen. Ebből következően azt valaki másnak kell végeznie. A nagy felbontású fotókon olyan, alig 1-2 méteres részletek is látszanak, amelyek az általánosan hozzáférhető fényképeken nem tapasztalhatók.

A hold

A hold

Talán nem véletlen, hogy a NASA és néhány más intézmény oly féltékenyen őrzi ezeket a felvételeket. Sokan hitték a hetvenes évek végén, hogy mivel a szondák és más földi űreszközök már addig körülbelül 140 ezer felvételt készítettek a Hold felszínéről, hát előbb-utóbb ezek java része a nagyközönség elé kerül. Nos, nem lett igazuk.

A helyzet az, nemcsak hogy nem teszik közzé a nagy felbontású fotókat, és helyettük alacsony felbontású, homályos képekkel traktálják az érdeklődőket – hanem ellenkezőleg, meghamisítják a létező fényképeket! Már többször kiderült, hogy a nyilvánosságra hozott képek nem egyeznek más, előzőleg még a nem cenzúrázott korszakban közölt felvételekkel. Retusálták őket — vajon mi célból? Mit akartak eltüntetni, ami előzőleg rajtuk volt?

Azonkívül roppant gyanús, hogy soha nem tették közzé azokat a fényképeket, amelyeket a Hold felszínéről a Lunar Orbiter szondák készítettek a Marc Crisium (Válságok tengere) tájékáról. Valamint a Platónról és az Arisztarkhoszról elnevezett kráterek környékéről. Márpedig az értők szerint ezek azok a holdbeli tájak, ahol a leginkább aktívak az idegenek! E vidékeken az idegenek tevékenységének számos jele tapasztalható (lenne, ha nekünk is megmutatnák e képeket…) 1994 januárjában az Egyesült Államok hadserege egy kémműholdat bocsátott fel Clementine néven. Be nem vallott, de a seregben és tudományos körökben közismert célja az volt, hogy nagy felbontású képsorozatokat készítsen a Hold egyes vidékeiről. Méghozzá nem csak optikai, hanem ibolyántúli és infravörös hullámtartományban is. Ennek csak egyetlen oka lehetett. Le akarták tapogatni a Hold felszíne alatti tevékenységet.

Az már nem is meglepő, hogy a küldetés befejeződött, de egyetlen fotót sem hoztak nyilvánosságra! Vajon miért? Aki azt hiszi, csak a Holdon vagy környékén látott, fényképezett, filmezett UFO-kat hallgatják el, az bizony téved. Az ismeretlen cenzorok sokkal alaposabban dolgoznak és igyekeznek biztosra menni.(Ingo Swann már említett könyvében hosszasan ír erről az arctalan, névtelen bizottságtól, amely okulva a múlt keserű tapasztalataiból, már egyetlen papírt, semmilyen írott bizonyítékot nem hagy maga után, csak szóban intézkedik). Az UFO-kon kívül tiltó listára került az idegenek holdi tevékenységének összes jele, amit mai eszközeinkkel meg tudunk állapítani.

Kései beismerés

William H. Corliss már a hetvenes években írt egy könyvet mindarról á sok furcsaságról, amit a Holdon tapasztaltak —ő 108 oldalon sorolta a normálistól eltérő jelenségeket, az anomáliákat. (The Moon and the Planets. A Catalog of Astronomical Anomalies — A Hold és a bolygók. A csillagászati anomáliák katalógusa) Ő nyolc kategóriára osztotta e furcsaságokat. Nem árt megjegyezni, hogy mindez már 1974-ben napvilágot látott — ámde a tudomány vaskalaposai mind a mai napig nem szálltak vitába érveivel, állításaival. Nem is tehettek volna, mert Corliss könyve —akárcsak az én UFO és tudomány című kötetem — kizárólag a tudomány által megállapított, felfedezett tényeket fogja csokorba. Nos, a Holddal kapcsolatban a rejtélyek nyolc kategóriája a következő:

— A Hold-pályával kapcsolatos anomáliák

– Kétségek á Hold geológiája terén

— A holdi fényjelenségek

— Furcsaságok a Hold körül keringő földi műholdak mozgásában

— Távcsöves és más vizuális megfigyelések

— A holdi időjárás jelenségei

– A holdfogyatkozáshoz kapcsolódó különös események

– A Hold mágnesességének titkai

Nos, mint látjuk, ezek között számos igazán tudományos kérdés is szerepel. A baj csak az, hogy ha ezeket együttesen mérlegeljük és összekapcsoljuk, akkor kirajzolódik előttünk egy rendkívül érdekes, ámde a vaskalaposok számára ijesztő tény: Maga a Hold ügy, ahogyan van – bizonyítéka az idegenek tevékenységének, vagyis azok —létezésének!

Ide tartozik az a manipuláció is, amit a tudósok a Holddal kapcsolatban művelnek. Talán még emlékeznek néhányan: 1998 tavaszán a tudomány képviselői nyilvánosságra hozták legújabb felfedezésüket, miszerint a Holdon igenis található víz. Vizet fedeztek fel a Holdon – hirdették a sajtóban, még az interneten is. Csak egy baj van: mindezt már jóval korábban tudták!

A hold

A hold

Bárki, aki foglalkozott Hold-kutatással és e kutatások háttértörténetével, az jól tudta, hogy ez nem akkori, aktuális felfedezés, hanem egy kései beismerés volt. Ezt a tényt ugyanis már sokkal régebben kiderítették a tudósok – de jobbnak látták elhallgatni Nos, gondoljunk csak bele: ahol víz van, általában akad légkör is – ez nem feltétlenül általunk is belélegezhető levegőt, hanem valamilyen gázburkot jelent.

Ha van atmoszféra, az csak úgy maradhat meg az égitest felszíne közelében, ha van gravitáció is. Na van víz és atmoszféra, és számottevő gravitáció, akkor az életnek is van esélye. Ugye, milyen messzire vagyunk már a halott Hold teóriájától?

Mert hiszen a halott égitestről szóló korábbi, ám erővel még életben tartott elmélet azt állította, hogy sem víz, sem légkör nincs a Holdon. Kérdés, milyen lassan fognak visszavonulni a hivatalos tudomány képviselői?

Mikor ismerik el végre nem csupán azt, hogy azért van ám ott életlehetőség, netán.. .élet is? Persze, az a beismerés, hogy ott MÁSOK élnek, csak a leges-legvégén fog bekövetkezni. Amikor már ezt sem lehet majd tagadni.

Nem nehéz megjósolni, hogy ilyen körülmények között ismét a tudomány fog egy nagyot bukni. Az a tudomány, amelynek az emberiség szinte mindent köszönhet. Mert ne hunyjuk be a szemünket a nyilvánvaló tények előtt_ A tudomány tette eddig az emberiségnek a legnagyobb szolgálatot, ez szolgált bennünket az évezredek folyamán és adott nekünk mindent ami ma lehetővé teszi aránylag kényelmes, vagy biztonságos életünket, egészségünket és egyéb körülményeinket.

Talán ezért fáj annyira, hogy az a réteg, amelyik egynéhány tudományágat irányít, ennyire semmibe vesz nemcsak bennünket, de a tényeket és alapvető igazságokat is. Megkerüli mindazt, ami pedig alapvető feladata lenne. Ideje lenne beismernie, hogy UFO-k léteznek, vagy — hogy témánknál maradjunk — a Holddal kapcsolatban is nagyszámú UF0-megfigyelés történt az elmúlt időkben.

Be kellene ismernie, hogy ami a Holdon történik, az egy értelmes csoport (?) tevékenységére utal, és ez a csoport nem emberekből áll. Hanem egy másik értelmes civilizáció egyedeiből, akik két féle módon jelenítik meg számunkra is a — talán általuk egyáltalán nem különösebben titkolt’— tevékenységüket: Egyrészt azzal, hogy a Holdon különféle felszín alatti munkálatokat végeznek nagy intenzitással.

A másik: hogy az általunk UFO-knak nevezett térközlekedési eszközökkel mozognak az űrben, a különféle bolygók környékén, beleértve a Földet, annak légkörét és óceánjait is.

Rejtélyek szigete / Nemere István írása

forrás: http://rejtelyekszigete.com/

 

 

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=310

Aktivizálódtak a piramisok

január 26th, 2014

Piramis

Piramis

A válasz erre a kérdésre nem is olyan egyszerű, mivel még mindig nagyon keveset tudunk a piramisok valódi természetéről. Sok tudós egyetért abban, hogy ezek az építmények ősi információs adóvevőként szolgálnak. Az utóbbi időben pedig ez a feltevés, úgy tűnik, hogy megerősödni látszódik…

Arra gondolhatnánk, hogy ugyan mi a közös a mexikói Yucatan-félszigeten található Kukulkan piramis, a kínai Xian-völgy piramisai és az Andokban lévő Norte Chico piramisok között? Ezek az ősi templomok, amelyeket nagyjából az egyiptomi Gizai piramisokkal egy időben építettek fel, példátlan aktivitást kezdtek el mutatni a közelmúltban.

Sokan váltak szemtanúivá annak, amikor ezek a piramisok erőteljes fényoszlopot küldtek az égbe. Fénykép- és videofelvételek is készültek erről a szokatlan jelenségről (érdemes megjegyezni, hogy a tudósoknak átadott anyagokat nem szerkesztették és nincs kétség az eredetiségüket illetően).

Anton Jermolenko asztrofizikus úgy véli, hogy alapos elemzésnek kell alávetni a mostani eseményeket:

A világ tudományos közösségének nagyobb figyelmet kell fordítania a piramisok mostani esetére. Az, hogy ezeréves alvás után aktivizálódni kezdtek, önmagában véve rendkívüli jelenség. Úgy gondolom, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni a nyilvánvaló tényeket. Rá kell jönni arra, hogy miért vannak jelen még mindig. Elvégre nem egy egyedi esetről van szó, hanem tömeges jelenségről, Ázsiától Dél-Amerikáig.

A legfontosabb dolog, ami a tudósokat és a hétköznapi embereket foglalkoztatja: mi okozhatta ezt a fénykibocsájtást és hová irányulnak azok? Szemmel látható, hogy nem lehet banális véletlennek nevezni a történteket, így időre és pénzre van szükség e jelenség tanulmányozására. És ki tudja, hány lépésre maradunk a nagy piramisok rejtélyének a megfejtésétől.

forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2014_01_26/Mivel-magyarazhato-a-piramisok-varatlan-aktivizalodasa/

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=299

Magyar Himnusz

január 16th, 2014

Ma kaptam közzé teszem:

Kr.u. 410-ből:
Nagyon ajánlom ezt a kúltur kincsünket,mindenkinek meg kell ismerni,

Ugye hogy hasonlít a Miatyánk-hoz? Így már talán kitalálható, hogy kiknek volt érdekük titokban tartani a 410-ben keletkezet imádságot, mint ahogy őseink származását,nyelvét, hitét és Kárpát-medencei ősiségünket is.

– Tényleg nagyon szép .

URUNK ISTENÜNK

Kereszt

Kereszt

Kr.u.410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva: a Kijevi Nemzeti Múzeumban van. A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíjvégen lévő rovásírásos ima gyönyörű. Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy a szíjvégen talált rovásírásos szövegmegfejtésére Magyar rovásírás szakértőt-nyelvészt kértek fel!!! Előlünk, mégis mindenáron eltitkolták, amíg lehetett.

Istennek hála ma már nem lehet szinte semmit titokban tartani!!

Érdekesség, hogy az 1960-as évek elején szintén KIJEVBEN ((amiről ma már tudjuk, hogy Árpád nagyapja, Álmos őse, ÜGYEK fejedelem, alapította, építette szabír-magyar-várost, híres szabír kovácsiparával. Ott készültek a csodálatos Magyar szablyák. Régészeti feltárás során a Magyar hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergamenpapírt tökéletes állapotban!!!!

A kutató régész Armatov akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván, hogy mi vagyunk a megfejtésében illetékesek!!! Őt száműzték Szibériába!! A 9000 darab pergament pedig szőrén, szálán eltűnt!!! Mai napig semmit nem tudni róla!!

A finnugristák hallgatnak (vagy lapítanak, mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen, hogy megsemmisítették, vagy csak eltüntették, nem tudni. Talány, kinek, illetve kiknek állt az érdekében???? Óriási, pótolhatatlan veszteség, mert minden bizonnyal, hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre.

A HAZATÉRÉS vagy HONVISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni időkből. S még mennyi minden van, amit eltitkolnak, vagy éppen megsemmisítenek előlünk.

Visszatérve az imához: gyönyörű!!! Nemhiába, mondták a GÖRÖGÖK, hogy a szkíták- hunok – magyarok tudnak a legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ!!!!

URUNK ISTENÜNK

BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.

ELŐTTÜNK SZENT NEVED,

TÖRVÉNY AKARATOD.

MINDEN NAPUNK GONDJÁT,

MAGADON VISELED.

BŰNEINKET, MINT MÁSNAK,

NEKÜNK ELENGEDED.

TE KEZED VEZET

KÍSÉRTÉSEKEN ÁT, S

LEFEJTED RÓLUNK

GONOSZ JÁRMÁT.

TIÉD A NAGYVILÁG

ÖSSZES HATALMA, ÜDVE,

MINDÖRÖKTŐL KEZDVE,

LEGYEN MINDÖRÖKRE

Osszátok tovább, ismerjék meg minél többen!

Article source: http://kacsa.rajtmester.hu/?p=295